ASUS ROG THRONE QI KUULOKETELINE

ASUS ROG THRONE QI KUULOKETELINE

QI LATAUKSELLA
Tilaustuote
Varaa ja nouda
Arvioitu toimitusaika 10-45 arkipäivää

ROG Throne QI on pelikuuloketeline langattomalla latauksella. Sisältää myös kaksiporttisen USB 3.1 hubin virransyötöllä. Täydellinen ratkaisu pelikokoonpanosi organisointiin.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / ASUS ROG THRONE QI KUULOKETELINE

Hallitse peliareenaa

ROG Throne QI on pelikuuloketeline langattomalla latauksella joka on suunniteltu pitämään Qi-tuettu älypuhelin tai muu sopiva laite valmiina toimintaan ja pelialueesi järjestyksessä. Sisäänrakennettu ESS DAC ja vahvistin päivittävät kuulokeäänesi tuottaen elävän peliaudion ja 360 asteen RGB valaistus, jonka voi synkronoida Aura Sync laitteiden kanssa, tuottaa yhtenäisen valaistuksen. ROG Throne Qi sisältää myös kaksiporttisen USB 3.1 hubin virransyötöllä, joka tekee siitä täydellisen ratkaisun pelikokoonpanosi päivittämiseen ja organisointiin. 

Tekniset Tiedot

Laitteen liitäntä Langallinen
Väri Musta
Tyyppi Pelikuulokkeet
Tuotekoodi ROG THRONE QI
Korkeus (mm) 190
Leveys (mm) 138
Syvyys (mm) 120
Paino (kg) 0.4
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4718017315173
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...