BOSCH MUM6N11 YLEISKONE

BOSCH MUM6N11 YLEISKONE

Valkoinen
Verkkokaupan varastossa
Varaa ja nouda
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää

Teho: 800 W 

6,3 l kulho 

Neljä nopeutta ja pulssitoiminto

Monipuoliset varusteet

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / BOSCH MUM6N11 YLEISKONE

Tällä tuotteella on 100 päivän palautusoikeus rekisteröidessäsi tuotteen osoitteessa https://www.bosch-home.fi/uutiset-ja-kampanjat/100-paivan-palautusoikeus kahden viikon kuluessa ostosta!


Bosch MUM6N11 Universal Plus yleiskone

800 watin tehon ja neljän nopeuden ansiosta on helpompaa kuin koskaan olla luova ja kunnianhimoinen keittiössä. Nämä ominaisuudet takaavat myös vaikuttavia tuloksia erityyppisten taikinoiden valmistuksessa.


Iso kulho

6,2 litran kulho tarjoaa valtavia mahdollisuuksia, ja neljällä prosessointitasolla ja tehokkaalla pulssitoiminnolla se pystyy käsittelemään jopa 4,2 kg painavia taikinoita ongelmitta.


Lisävarusteet

Mukana Universal Plus MUM6N11 yleiskone, kannellinen kulho, tuplavispilä, muovinen sekoituskulho (2 kg), sekoitin, taikinakaavin ja taikinakoukku. Voit myös täydentää sitä erilaisilla käytännöllisillä lisävarusteilla, kuten sitruspuristimella, lihamyllyllä, raastinlevyillä jne. Konetta on turvallista käyttää peitettyjen vetosyvennysten ansiosta. Kätevää säilytystä varten kone on varustettu johtolokerolla.

Tekniset Tiedot

Tyyppi Yleiskone
Tuotekoodi MUM6N11
Väri Valkoinen
Kulhon tilavuus (l) 6.2
Pakkauksen sisältö Yleiskone, 6.3l kulho, 1,5l tehosekoitin, taikinakoukku ja kaavin ja kaksoisvatkain
Liitäntäteho (W) 800
Korkeus (mm) 201
Leveys (mm) 391
Syvyys (mm) 312
Paino (kg) 7.1
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4242002451701
Tuotenumero 107780

Liitteet

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...