APPLE CTO Z161 MACBOOK AIR KANNETTAVA TIETOKONE

Erittäin tehokas tietokone
Tuotteella ilmainen toimitus
13,6", 16GB, 512SSD, M2
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

M2-sirusta alkaa Applen sirujen uusi sukupolvi, joka on vieläkin nopeampi ja energiatehokkaampi kuin M1.

Kuvaus / APPLE CTO Z161 MACBOOK AIR KANNETTAVA TIETOKONE

Valmiina räjähtävään lähtöön.

M2-sirusta alkaa Applen sirujen uusi sukupolvi, joka on vieläkin nopeampi ja energiatehokkaampi kuin M1. Suoriudut töistäsi nopeammin entistä tehok­kaammalla 8-ytimisellä prosessorilla. Luo kiehtovia kuvia ja animaatioita jopa 10-ytimisen näytön­ohjaimen ansiosta. Työstä useampia 4K- ja 8K ProRes ‑videovirtoja huipputehoisella Media Enginellä. Ja jatka työskentelyä tai pelaamista koko päivän yöhön saakka jopa 18 tuntia kestävän akun ansiosta.


Enemmän ytyä kaikkiin appeihisi.

Kaikki tärkeät appisi toimivat salaman­nopeasti macOS:ssä – mukaan lukien Microsoft 365 ja monet iOS-suosikkiappisi. Applen sirulle optimoidun yli 10 000 apin ja liitännäisen ansiosta vapautesi luovaan ilmaisuun on rajaton.


Kaikki mukaan.

Soita ja vastaanota iPhone-puheluita Macillasi. Käytä iPadia toisena näyttönä. Avaa Macisi lukitus Apple Watchilla. Ne ovat kuin toisilleen luodut. Koska ne ovat.


Luo sydämesi kyllyydestä.

M2-sirun huipputehokkaan Media Enginen avulla voit toistaa ja editoida jopa useita 4K ProRes- ja 8K ProRes ‑videovirtoja


Tallessa. Turvassa.

Applen sirut ja macOS tuovat mukanaan edistyk­sellisiä tieto­turva­ominaisuuksia, jotka suojaavat haitta­ohjelmilta ja viruksilta. Ja Mac on suunniteltu niin, että voit itse valita mitä jaat ja miten.


Selkeästi upea.

Huikea 13,6 Liquid Retina ‑näyttö on kaikkien aiko­jen suurin ja loistavin MacBook Airin näyttö. Se tukee miljardia väriä, siinä on selkeä kontrasti ja tarkat yksityiskohdat. Teksti näyttää huipputerävältä ja kuvat ja elokuvat heräävät eloon.


Näytä parhaat puolesi videopuheluissa 1080p FaceTime HD ‑kameralla ja kolmella mikrofonilla. Uppoudu laajaan äänimaisemaan neljän kaiuttimen äänijärjestelmän ja tilaäänen ansiosta. MacBook Air suunniteltiin puhuttelemaan aisteja.


1080p FaceTime HD ‑kamera

Esiinny eduksesi kamerassa, joka kaksinkertaistaa edellisen suku­polven laitteen tarkkuuden ja suoritus­kyvyn hämärässä.


Kolme mikrofonia

Kolmen mikrofonin ja edistyksellisten suuntaavien algoritmien ansiosta äänesi kuuluu puheluissa selvänä ja kirkkaana kaikkialla missä oletkin.


Neljän kaiuttimen ääni­järjestelmä tila­äänellä

Uppoudu elokuviin ja musiikkiin. Nauti parannetusta stereoerottelusta ja puheäänen selvennyksestä, jotka saadaan aikaan diskanttikaiuttimella ja kahdella huippuohuella bassokaiuttimella. Dolby Atmosia tukeva tilaääni levittää äänen kaikkialle ympärillesi.


Sulavaa kyytiä sormillesi.

Magic Keyboard on miellyttävä ja hiljainen ja siinä on täysikokoinen toimintonäppäinrivi, joka tarjoaa nopean pääsyn mieluisimpiin säätimiin ja oikoteihin. Touch ID:llä voit avata Macin lukituksen, syöttää salasanoja, suorittaa maksuja ja tehdä ostoksia turvallisesti, pelkällä sormen kosketuksella. Suuremmalla Force Touch ‑ohjauslevyllä on entistä enemmän tilaa tarkkaan työskentelyyn.


Oikeat yhteydet.

Virtajohdon MagSafe-pikaliitin kiinnittyy ja irtoaa helposti magneeteilla vahinkojen välttämiseksi. Kahden Thunderbolt-portin avulla voit liittää huippu­nopeita lisä­varusteita ja antaa niille virtaa. Voit myös liittää jopa 6K-näytön. Ja kuulokeliitäntä tukee suuri-impedanssisia kuulokkeita.


Suunniteltu maapallon ehdoilla.

Kierrätetyt materiaalit. Ympäristöystävällisempi toimitusketju. Vastuulliset pakkaukset. MacBook Air suunniteltiin ympäristölle yhtä kevyeksi kuin miltä se tuntuu käsissäsi.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Käyttötarkoitus Multimediakäyttö
Muistin määrä 16GB
Käyttöjärjestelmä Mac
Bluetooth Kyllä
Kosketusnäyttö Ei
LAN (kiinteä) Ei
Sormenjäljenlukija Kyllä
Taustavalaistu näppäimistö Kyllä
WIFI Kyllä
Väri Keskiyö
Tallennustilan tyyppi SSD
Tallennuskapasiteetti (GB) 512
Näytön resoluutio pikseleinä 2560 x 1664
Näytön koko 13,6"
Prosessori Apple M2
Prosessorin malli Apple M2 (8C CPU / 10C GPU)
Tyyppi Kannettava tietokone
Tuotekoodi MLY43KS/A-Z08728837
Korkeus (mm) 11.3
Leveys (mm) 304.1
Syvyys (mm) 215
Paino (kg) 1.24
Valmistajan takuu (Kk) 12
EAN-koodi 4066584576849
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...