MIELE KFN4795DD BST JÄÄ/PAKASTINKAAPPI

MIELE KFN4795DD BST JÄÄ/PAKASTINKAAPPI

Musta teräs, Äänitaso 35dB
Toimitetaan myymälästä
Verkkokaupan varastossa
Tilaustuote
Loppuunmyyty verkkokaupasta
Varaa ja nouda

Ääni 35 dB

DynaCool tasainen jäähdytys

PerfectFresh Pro

Korkeus 2010 mm

Leveys 600 mm

Syvyys 675 mm

Kuljetus alk. 29,90 €
Tarvitsetko apua asennuksessa? Joutaako vanha laitteesi kierrätykseen? Toimitustavan sekä lisäpalvelut voit valita kassalla. Lue lisää

Kuvaus / MIELE KFN4795DD BST JÄÄ/PAKASTINKAAPPI

Ihanteelliset säilytysolot ruoalle ja viinille 

DynaCool jakaa kylmän tasaisesti koko jääkaappitilaan. Joten voit nyt säilyttää kaikenlaisia ruokia millä hyllyllä tahansa, koska olot ovat kaikkialla samat. DynaCoolin ansiosta perinteinen “lämpimämpää ylhäällä, kylmempää alhaalla” -ajattelu on vihdoinkin historiaa.


Älykkäästi verkotettu

Useissa Mielen kodinkoneissa on viestintävalmius tietoverkkoon liittämistä varten. Tunnistat nämä laitteet Miele@home-symbolista. Lisätietoja on saatavissa Internetissä osoitteessa www.miele-at-home.de.


Käytännöllinen ja huomaamaton - Click2open

Click2open-mekanismilla varustettujen Mielen vapaasti sijoitettavien jääkaappien ovi avautuu erityisen helposti ja tyylikkäästi. Oven avaustoiminto helpottaa jääkaappiin syntyvän tyhjiön kumoamista, jolloin laite avautuu helpommin. Click2open sijaitsee huomaamattomasti laitteen oven sivupinnassa, jolloin ulkoasun uudelle muotoilulle jää enemmän tilaa.


NoFrost-automaattisulatus

NoFrost-järjestelmän ansioista sinun ei enää koskaan tarvitse sulattaa Miele-kylmälaitettasi. Ilmankierrätyksen ansiosta kylmä ja kuiva ilma jakautuu tasaisesti koko sisätilaan, mikä ehkäisee jään muodostumista. Näin pakasteisiinkaan ei kerry jäätä, ja pakastuslalatikotkin avautuvat ja sulkeutuvat helpommin, kun pakastimen sisäpinnoilla ei ole jäätä. NoFrost tekee pakastamisesta helppoa ja säästää sinulta sulattamisen vaivan, ikuisiksi ajoiksi.


Enemmän tilaa korkeille pulloille ja tölkeille

Jääkaapin ovesta ei aina löydy tarpeeksi tilaa korkeille pulloille ja tölkeille. Kaksiosaisen Miele FlexiBoard ‑lasihyllyn ansiosta voit nyt säilyttää niitä myös tavallisilla hyllyillä. Tämä käy helposti: liu'uta FlexiBoard-hyllyn etuosa sen takaosan alle. Näin alapuolisen hyllyn etuosaan jää tilaa korkeille pulloille tai maitotölkeille. Hyllyn takaosa on edelleen käytettävissä ruokien säilytykseen. Näin hyödynnät jääkaapin koko sisätilan.


Konepesun kestävät ovihyllyt

Mielen ComfortClean-ovihyllyt on valmistettu korkealaatuisesta SAN-muovista, joka ei naarmuunnu ja on kemikaalin- ja lämpötilankestävä ja lähes läpinäkyvä. Ilman kehyksiä ComfortClean-ovihyllyt voi pestä kätevästi ja hygieenisesti astianpesukoneessa (korkeintaan 55 ºC). Sinun ei siis enää tarvitse pyyhkiä hyllyjä puhtaiksi käsin.


Laitteen ovi sulkeutuu pehmeästi

SoftClose-sulkeutumismekanismi on Mielen kehittämä innovatiivinen ratkaisu, jolla jääkaapin ja pakastimen ovet sulkeutuvat hiljaa ja itsestään. Ovi sulkeutuu automaattisesti, kun se on auki enintään 30º kulmassa. SoftClose-mekanismi sulkee ovet pehmeästi, jolloin vältetään ovihyllyjen pullojen ja tölkkien kilinä ja kolina.


Elintarvikkeiden säilytystä ammattilaisten tavoin

Ruoka säilyy tuoreena jopa viisi kertaa pidempään. Automaattisesti säädettävällä 0 °C ... +3 °C lämpötila-alueella liha, kala ja monentyyppiset maitotuotteet pysyvät tuoreina jopa kolme kertaa tavallista pitempään. Hedelmät ja kasvikset säilyttävät tuoreutensa jopa viisi kertaa pidempään – kiitos laatikon optimoidun kosteussäädön.


Tunnelmallinen valaistus 

Epäsuora valo on tunnelmallinen ja korostaa materiaalien korkeaa laatua. LED-valoja ei tarvitse huoltaa, ja ne valaisevat laitteen sisätilan täydellisesti. Tavanomaisiin lamppuihin verrattuna LED-valot ovat erityisen energiatehokkaita pitkäikäisiä.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Tyyppi Jääpakastinkaappi
Tuotekoodi KFN4795DD
Energialuokka D
Äänitaso (dB) 35
Väri Musta
Vaatii kalusteoven Ei
Automaattinen sulatus Kyllä
0 °C -tila Kyllä
Lämpötilan näyttö Kyllä
Pulloteline Kyllä
Liukukiskot vihanneslaatikossa Kyllä
WIFI Kyllä
Säätöjalat Kyllä
Siirtopyörät Kyllä
Oven saranointi Oikea
Kätisyys vaihdettavissa Kyllä
Jääkaapin tilavuus (l) 270
Pakastimen tilavuus (l) 103
Pakastusteho (kg/24h) 10
Korkeus (mm) 2010
Leveys (mm) 600
Syvyys (mm) 675
Paino (kg) 76.6
Valmistusmaa Bulgaria
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4002516516644

Liitteet

Liittyvät tuotteet

Tollco K70 Xl Turva-allas
TOLLCO K70 XL TURVA-ALLAS
40,00 €
Tilaustuote
Varaa ja nouda
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...