MIELE TRIFLEX HX2 SPRINTER VARSI-IMURI

Käyttöaika 120min
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

Äänitaso: 77 dB

Latausaika: 240 minuuttia

Käyttöaika: 120 minuuttia

Irroitettava käsiosa: Kyllä

Kuvaus / MIELE TRIFLEX HX2 SPRINTER VARSI-IMURI

Äärimmäisen joustava joka tilanteessa

Äärimmäisen joustava: Mielen Triflex HX1- ja HX2-pölynimurien PowerUnit-yksikön voi asentaa joko varren ylä- tai alapäähän. Näin imuri mahtuu matalien huonekalujen alle tai on kevyt käsitellä, kun imuroit suuria lattiapintoja. PowerUnitin irrottaminen käy hetkessä, ja voit käyttää sitä myös sellaisenaan esim. autonpenkkien tai sohvan imurointiin. Kätevän räätälöitävä Triflex mukautuu siten kätevästi kaikkiin tarpeisiisi.


Maksimitoimintasäde

Triflex taipuu moneen: halusitpa sitten imuroida matalien huonekalujen alta tai poistaa pölyt katosta, Triflex HX2 vastaa huutoon, kun asennat PowerUnitin varren yläpäähän. Näin ulotut helposti myös sänkyjen tai kaappien alle ja pidät kotisi täydellisen puhtaana.


Vaivattomaan imurointiin

Kun haluat imuroida suuria lattiapintoja: asenna PowerUnit Mielen Triflex HX2 -imurisi varren alapäähän. Näin sitä on kevyt käsitellä, kun imuroit suuria huoneita tai alueita, kuten pitkiä käytäviä tai tilavia olohuoneita. Kevyen muotoilunsa ansiosta tätä imuria on todella helppo pidellä. Ja jos haluat välillä vetää henkeä, voit huoletta irrottaa otteesi, sillä imuri pysyy itsekseen pystyssä.  


Helppo käsitellä

Haluatko imuroida leivänmurut sohvalta tai pölyn autonpenkeistä? PowerUnitilla se käy kuin tanssi: PowerUnit on helppo irrottaa ja voit käyttää sitä sellaisenaan ilman imuputkea ja moottoroitua mattosuulaketta. Se on aina valmiina, säästää aikaasi ja puhdistaa tehokkaasti.


Kätevä ja monipuolinen

Nyt voit ladata Mielen Triflex-imurisi äärimmäisen kätevästi: lataaminen onnistuu, olipa PowerUnit sitten ylä- tai ala-asennossa. Ellet halua porata seinään reikiä seinätelinettä varten, voit liittää johdon suoraan akkuun. Eikö imurin säilytyspaikassa ole pistorasiaa? Ei hätää, akku latautuu yhtä lailla imurin ulkopuolella.


Kätevä säilyttää 

Seinätelineen ansiosta voit säilyttää Miele-imuriasi ja sen kolmiosaista varustesarjaa kätevästi seinällä. Näin lattiatilaa säästyy muuhun tarkoitukseen.


Älykäs ja tehokas: Multi Floor XXL 

Optimaaliseen imurointiin: Miele-imurin leveällä moottoroidulla lattia-/mattosuulakkeella imuroit suuretkin alueet ennätysajassa. Samalla erityinen ilmavirtausjärjestelmä varmistaa tehokkaan imun. Älykäs suulake tunnistaa lattiatyypin ja teho säätyy automaattisesti, kun siirryt kovalta lattiapinnalta matolle tai päin vastoin.


Tyhjennys käy hetkessä

Onko Mielen Triflex-imurisi pölysäiliö täynnä? Twist2open-mekanismin ansiosta avaat sen helposti yhdellä kiertoliikkeellä. Säiliö avautuu välittömästi ja voit kaataa pölyn helposti roskapussiin. 


Hengitä vapaasti

HEPA Lifetime -suodattimella voit tehdä kodistasi hypoallergeenisen vyöhykkeen. HEPA-suodattimen kanssa imurin suodatuskyky on yli 99,999 %, joten se vangitsee ja suodattaa ilmasta pois myös mikroskooppisen pienet hiukkaset ja allergeenit. Ne poistuvat ilmasta. Tämä helpottaa esimerkiksi siitepöly- tai huonepölyallergikkojen elämää.  


Myyntipakkaus:

  • Miele Triflex HX2 varsi-imuri
  • Rakosuulake
  • Pölysuulake, jossa tekokuituharjakset
  • Tekstiilisuulake XXL SPD 20
  • Moottoroitu Multi Floor XXL SEB 430 mattosuulake
  • Seinäteline
  • Lisäakku
  • Carpet Care Tool

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Tyyppi Varsi-imuri
Tuotekoodi HX2SPRINTER
Jännite (V) 25.2
Akkuteknologia Li-Ion
Latausaika (Minuuttia) 240
Käyttöaika (Minuuttia) 120
Äänitaso (dB) 77
Irroitettava käsiosa Kyllä
Irroitettava akku Kyllä
Vara-akku mukana pakkauksessa Kyllä
Korkeus (mm) 260
Leveys (mm) 1297
Valmistusmaa Saksa
Valmistajan takuu (Kk) 24
Takuun lisätiedot 5 vuoden takuu, kun rekisteröit tuotteen osoitteessa Miele.fi
Paino (kg) 3.64
EAN-koodi 4002516472315

Liitteet

document-download
Käyttöohje
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...