MIELE KM7164FR INDUKTIOTASO

MIELE KM7164FR INDUKTIOTASO
Katso arvostelut
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda


Yhdistettävät keittoalueet 
Kuljetus alk. 29,90 €
Tarvitsetko apua asennuksessa? Joutaako vanha laitteesi kierrätykseen? Toimitustavan sekä lisäpalvelut voit valita kassalla. Lue lisää

Kuvaus / MIELE KM7164FR INDUKTIOTASO

4 keittoaluetta, joista 1 tehokas Power Flex -alue. Keittotason ohjaus keittotason päällä olevilla pyöritettävillä kytkimillä.


PowerFlex -alue Myös suuret keittoastiat voidaan lämmittää nopeasti ja helposti yhdistämällä kaksi keittoaluetta yhdeksi isoksi keittoalueeksi.


Booster -toiminto Kun haluat kuumentaa nopeasti TwinBooster -toiminnolla voit tarvittaessa keskittää kahden keittoalueen tehon yhteen alueeseen. Vaihtoehtoisesti saat lisää joustoa ruoanvalmistukseen jakamalla induktiotehon yksilöllisesti.


Automaattinen kattilantunnistus Riittää, että kytket keittotason virran päälle: jos jollain keittoalueella on jo kattila tai pannu, sen vastus kytkeytyy automaattisesti päälle. Sinun ei siis tarvitse kytkeä keittoalueita erikseen päälle käsin. Laite myös tunnistaa pannun tai kattilan koon automaattisesti, mikä mahdollistaa energian tehokkaan hyödyntämisen.


Järjestelmälukitus tarjoaa luotettavan suojan vahingossa tapahtuvaa tai asiatonta päällekytkemistä vastaan. Jos keittoalue on toiminut samalla teholla epätavallisen pitkään tai jos keittotasolla ei ole kattilaa tai pannua, se kytkeytyy automaattisesti pois päältä. Myös jälkilämmön osoitin lisää turvallisuutta: se varoittaa sinua koskemasta vielä kuumiin keittoalueisiin. 

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Tyyppi Induktiotaso
Tuotekoodi KM7164FR
Keittotason tyyppi Induktio
Keittotason ohjaus Vääntimet
Ajastus Ei
WIFI Ei
Asennustapa Asennusaukon päälle
Asennusaukon leveys (mm) 600
Asennusaukon syvyys (mm) 500
Liitäntäteho (W) 7300
Korkeus (mm) 71
Leveys (mm) 626
Syvyys (mm) 526
Paino (kg) 11
Valmistusmaa Saksa
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4002516147404

Liitteet

document-download
Käyttöohje
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...