MIELE COMPLETE C3 EUROSTAR POWER PÖLYNIMURI

MIELE COMPLETE C3 EUROSTAR POWER PÖLYNIMURI
Ääni 80 dB
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda
Ääni 80 dB
Suulakkeiden ja putken pikalukitukset
Valmistusmaa Saksa

Kuvaus / MIELE COMPLETE C3 EUROSTAR POWER PÖLYNIMURI

Säiliöpölynimuri varustettuna HEPA-suodattimella korkeimpien hygieniavaatimusten täyttämiseksi. 


Käytännöllinen lukitusjärjestelmä Lattiasuulake, imuputki ja kahva lukittuvat toisiinsa kuuluvalla äänellä. Pölynimurin liitäntä on pitävä, mutta se voidaan helposti irrottaa painamalla nappia esimerkiksi liitettäessä lisävarusteita.


Comfort-johdonkelausmekanismi yhdellä painikkeella Kaikkien Miele-säiliöimureiden johto voidaan kelata helposti jalkasäätimellä, jolloin hankalaa kumartelua ei tarvita.


Täydellinen lisävarustevalikoima Miele-säiliöpölynimureissa on vakiovarusteena kolme laadukasta suulaketta: Pehmustettujen huonekalujen suulake, rakosuulake sekä pehmeillä luonnonharjaksilla varustettu pölyharja. Ne on joko sijoitettu pölysuojattuun koteloon tai Mielen omaan Vario clip -varustepidikkeeseen, josta ne voidaan ottaa käyttöön milloin tahansa.


Toimintasäde Johdon, imuputken ja imuletkun yhdistelmän ansiosta käytettävissäsi on jopa 13 metrin toimintasäde. Näin ollen sinun ei tarvitse vaihtaa pistorasiaa koko ajan.


Taukoteline taukoja varten / autom. virrankatkaisu Lattiasuulake kiinnitetään pölynimurin takaosaan, jolloin imuputki jää tukevasti kätevään työasentoon. Poikkeuksellisen älykäs: Moottori sammuu automaattisesti, jolloin vaivalloista kumartelua ei tarvita. 


Staattista sähköä purkavat kahvat Kaikkien Miele-pölynimureiden kahvassa on pieni metallilanka, joka toimii ukkosenjohdattimen tavoin. Se estää staattisen sähkön purkaukset laitteen ja käyttäjän välillä.


Suojalista Miele S5- ja S8-imureissa on pehmeästä synteettisestä materiaalista tehty puskurilista. Se suojaa sekä huonekaluja että laitetta, jos imuroidessa sattuu törmäyksiä.


Pehmeästi käynnistyvä moottori Miele-imureissa valittu tehotaso otetaan käyttöön hitaasti. Tämä suojaa pistorasiaa ylikuormitukselta.


Lämpösuojaus Lämpötilarajoitin suojaa kaikkien Mielen säiliöpölynimurien moottoreita ylikuumenemiselta. Jos ilmakanava tukkeutuu esimerkiksi suurten kappaleiden imuroinnista, moottori sammuu automaattisesti. Kun pysähtymisen syy on poistettu ja laite on jäähtynyt, sitä voidaan jälleen käyttää. 

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Tyyppi Pölynimuri
Tuotekoodi COMPLETEC3POWER
Teknologia Pölypussillinen
Äänitaso (dB) 80
Kahvan kaukosäätö Ei
Putken lukitukset Kyllä
Pestävä poistoilman suodatin Ei
Parkettisuulake Ei
Turbiinisuulake Ei
Huonekalusuulake Kyllä
Rakosuulake Kyllä
Toimintasäde (m) 13
Pölypussin tai säiliön tilavuus (l) 4.5
Pölypussipakkauksen tuotekoodi GN HYCLEAN, ELV3101
Korkeus (mm) 227
Leveys (mm) 284
Syvyys (mm) 485
Paino (kg) 7.26
Valmistusmaa Saksa
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4002515826270
Tuotenumero 110195

Liitteet

document-download
Käyttöohje
Asiakkaidemme mielipiteet
  1. Laatua koko rahalla
    Laadakkaan oloinen imuri. Tehokas imu ja osat kiinnittyvät hyvin paikalleen. Helppo pölypussin vaihto. Muuten täydet 5 tähteä, mutta toimitus kesti viisi päivää.

    Arvostelija

    lähetetty

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...