UPO NRF63EX JÄÄ/PAKASTINKAAPPI

UPO NRF63EX JÄÄ/PAKASTINKAAPPI
-43%
Alennus %
Äänitaso 38 dB
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

Äänitaso 38 dB

Automaattinen sulatus

Jääkaapin tilavuus 204 L

Pakastimen tilavuus 96 L

Multiflow 360° -ilmankiertoteknologia

Kuvaus / UPO NRF63EX JÄÄ/PAKASTINKAAPPI

Upo NRF63EX jää/pakastinkaappi on tyylikkään ulkomuodonsa lisäksi monpuolinen ja edistyksellinen kylmälaite. Automaattinen sulatustoiminto ja mukautuva viilennysteknologia sekä runsaasti säilytystilaa.


MultiFlow 360°

Multiflow 360° -ilmankiertoteknologia pitää ruoan viileänä levittämällä jäähdytettyä ilmaa tasaisesti koko laitteeseen. Kylmän ilman keskitetty tuotanto takaa alhaisen energiankulutuksen. Samalla jääkaapin lämpötila pysyy tasaisena, mikä hidastaa elintarvikkeiden kuivumista ja säilyttää niiden laadun hyvänä pidempään.


AdaptTech

AdaptTech-toiminto pitää jääkaappisi lämpötilan optimaallisen tasaisena. Älykäs järjestelmä oppii jääkaapilla käynti -rutiinisi ja laskee automaattisesti lämpötilaa, kun käyt jääkaapilla erityisen useasti. Tämä estää bakteerien kasvua, mikä säilyttää elintarvikkeet tuoreena jopa 20 % pidempään verratuna jääkaappeihin ilman AdaptTech-toimintoa.


Helposti avautuva ovi

Muotoilu takaa, että jääkaapin ovet aukeavat aina oikeassa kulmassa, niin että kaikki hyllyt ja lokerot voidaan vetää täysin ulos. Ratkaisu on ihanteellinen etenkin seinän, työtason tai muiden laitteiden viereen tai alle sijoitettujen jääkaappien kohdalla.


Big Box

Runsaasti säilytystilaa ja elintarvikkeisiin pääsee helposti käsiksi. Erityisen suuressa laatikossa voit säilyttää suurikokoisia pakasteita. Laatikon sisältö on selkeästi näkyvillä ja pääset vaivattomasti käsiksi pakasteisiin. Osassa yhdistelmäkaappeja.

 

Energiansäästötila

äkaappi voidaan asettaa toimimaan virransäästötilassa pitkäaikaisen poissaolon ajaksi, koska ovi on aina kiinni.

 

NoFrost Plus

Pakastinosastoon asennettu jäähdytysjärjestelmä on eräs markkinoiden parhaista ja estää tehokkaasti jään ja huurteen muodostumisen pitääkseen virrankulutuksen matalana. Tämän seurauksena säilytyskapasiteetin käyttö on optimaalista, eikä sisäosien sulatus ja puhdistus ole enää tarpeen. Pakkaukset tai pakastetut elintarvikkeet eivät tartu toisiinsa, joten pakastinosasto pysyy myös siistinä.


LED-näyttö

LED-näytön avulla tapahtuva elektroninen ohjaus takaa korkean tarkkuuden lämpötilan säädössä. Sisäänrakennettu ääni- ja merkkivalohälytys hälyttää, jos laitteen lämpötila nousee tai ovi jää auki.


FastFreeze

FastFreeze-toiminto pakastaa elintarvikkeet -24 °C:n lämpötilassa, jolloin suurin osa elintarvikkeen kivennäisaineista säilyy. Noin 2 päivän kuluttua toiminto kytkeytyy automaattisesti pois päältä ja pakastelokeron lämpötila palautuu alkuperäiseen asetukseen.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Tyyppi Jää/pakastinkaappi
Tuotekoodi NRF63EX
Energialuokka E
Äänitaso (dB) 38
Väri Teräs
Vaatii kalusteoven Ei
Automaattinen sulatus Kyllä
0 °C -tila Ei
Lämpötilan näyttö Kyllä
Pulloteline Kyllä
Liukukiskot vihanneslaatikossa Kyllä
WIFI Ei
Säätöjalat Kyllä
Siirtopyörät Kyllä
Oven saranointi Oikea
Kätisyys vaihdettavissa Kyllä
Jääkaapin tilavuus (l) 204
Pakastimen tilavuus (l) 96
Pakastusteho (kg/24h) 10
Korkeus (mm) 1850
Leveys (mm) 595
Syvyys (mm) 592
Paino (kg) 59
Valmistusmaa Serbia
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 3838782456305

Liitteet

document-download
Käyttöohje
document-download
Energiamerkintä
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...