NETATMO ÄLYOVIKELLO

Musta
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

Ovikello etäyhteydellä

Henkilötunnistustoiminto

Alert Zoner-toiminto

Sisäinen microSD-muistikortti

Kuvaus / NETATMO ÄLYOVIKELLO

Netatmo älyovikello

Netatmo älyovikellolla voit nähdä ja puhua vierailijoille, vaikka et olisi kotona. Onko joku ovella? Näe heidät älypuhelimellasi ja keskustele heidän kanssaan välittömästi, olitpa kotona tai toisella puolella maapalloa.


Täysi suoja kotiisi

Enemmän kuin pelkkä ovikello. Henkilötunnistus- ja Alert-Zoner-toimintojen avulla vältät turhia vääriä hälytyksiä: saat välittömästi viestin älypuhelimeesi, jos joku käyttäytyy oudosti oven lähellä. Kutsumattomia vieraita? Pelästyttää ne välittömästi sisäänrakennetulla kaiuttimella.


Pääsy kaikkiin toimintoihin ilman tilausta

Oston jälkeen ei ole piilokuluja. Netatmo älyovikellon kaikki toiminnot sekä videotallennus ovat aina käytettävissä ilman tilausta. Katso kuka soitti tai jotain muuta etuovella tapahtunutta suoraan älypuhelimen tai tabletin sovelluksesta. Sovelluksen päivitykset ja uudet ominaisuudet ovat ilmaisia ​​ja pysyvät ilmaisina.


Täysin suojatut tiedot

Netatmo älyovikellon tallentamat videoleikkeet tallennetaan suoraan sisäiselle microSD-muistikortille. Ne on myös salattu korkealla suojauksella maksimaalisen suojan takaamiseksi. Lisäksi voit tallentaa kuvia pilveen ja valita automaattisen varmuuskopioinnin Dropbox-tilisi tai FTP-palvelimen kautta.


Fantastinen videon laatu

Netatmo älyovikellossasi on siksi 1080p Full HD -kamera erinomaisella videolaadulla ja HDR-toiminto, joka vähentää voimakkaita valonmuutoksia. Tuloksena on selkeä kuva siitä, mitä kotisi ulkopuolella tapahtuu, vaikka vierailijan kasvot olisivat taustavalaistuja.


Säänkestävä ovikello

Netatmo älyovikello asennetaan ulos. IP44-sertifikaatti ja HZO-teknologia innovatiivisella nanofilmillä varmistavat, että laite kestää kaiken sateesta, lumesta ja kosteudesta pölyyn ja likaan ja toimii moitteettomasti kaikissa sääolosuhteissa.


Netatmo älyovikello kertoo sinulle, kun joku yrittää katkaista sen yhteyden

Netatmo älyovikello hälyttää heti, kun joku yrittää katkaista yhteyden. Saat viestin suoraan älypuhelimeesi ja voit estää varkauden tai murron yrityksen. Oletko nähnyt tunkeilijaa? Pelästyttää heidät kaiuttimella.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Tyyppi Älyovikello
Tuotekoodi NDB-EC
Korkeus (mm) 135
Leveys (mm) 45
Syvyys (mm) 29
Paino (kg) 0.3
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 3700730503617
Tuotenumero 115380
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...