OBH NORDICA FW2018S0 AIRFRYER

6,5L
Katso arvostelut
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

Kapasiteetti 6,5 litraa

3-in-1, sisältää grillitoiminnon ja höyrytystoiminnon

Kosketusnäyttö

Tarttumaton grillausparila

Kuvaus / OBH NORDICA FW2018S0 AIRFRYER

OBH Nordica FW2018S0 3in1 airfryer

OBH Nordica FW2018S0 3in1 on airfryer, joka käyttää kuumaa ilmaa ruoan terveelliseen kypsentämiseen. Airfryerissä on airfryertoiminnon lisäksi grilli- ja höyrytoiminnot.


Vähemmän rasvaa

Airfryer on älykäs ja hyödyllinen tapa paistaa ja kypsentää ruokaa. Tuloksena on paistetun tai paahdetun ruoan maku ja pinta. Pinnasta tulee rapea ja sisällöstä mureaa ja mehukasta. Nopean ja kuuman ilmavirran ansiosta voit valmistaa ruokaa 99 % vähemmän rasvaa. Airfryer on myös nopea ja säästää aikaa keittiössä tinkimättä aterioiden laadusta ja mausta.


Itsenäistä ruoanlaittoa

Airfryer yksinkertaistaa jokapäiväistä elämääsi. Aseta haluamasi aika ja lämpötila ja paina Start. Voit tehdä muita asioita sillä välin kun ruoka valmistuu. Sinun ei tarvitse seisoa hellan ääressä tai suojata ympäristöä paistoroiskeilta, kuuma ilma tekee kaiken työn puolestasi. Ajastin sammuu ja signaali kertoo, että on aika syödä.


Rasvakeitin grillitoiminnolla

Tässä airfryerissa on suuri ja selkeä paneeli kosketusnäytöllä, mikä tekee sen käytöstä helppoa. Käyttömukavuuden lisäämiseksi siinä on 7 esiohjelmoitua ohjelmaa rapeille perunoille, nuggeteille, kanalle, lihalle, kalalle, vihanneksille, pizzalle ja jälkiruokille. Ruoan valmistustapoja on useita ja saat yksinkertaisia ​​vaihtoehtoja.


Höyrytoiminto

Höyrystin sopii erinomaisesti riisin, vihannesten, jyvien, kalan ja siipikarjan kypsentämiseen. Höyrytoiminnolla säilytät ainesosissa olevat ravintoaineet. Sitä on helppo käsitellä irrotettavalla 1,1 litran vesisäiliöllä ja paneeli varoittaa kun on aika täyttää vettä tai pestä vesisäiliö. Höyryaika jopa 85 minuuttia.


Grillitoiminto

Grillitoiminnolla saat rapen grillatun pinnan ruokaasi koska vain. Alumiinisella grilliritilällä saat ruokiin tunnusomaiset grilliraidat ja mukana tulee käytännöllisiä lisävarusteita.


Suuri kapasiteetti

Tämän airfryerin tilavuus on XXL, 6,5 litraa, ja se sopii suurempaan perhetalouteen. Voidaan valmistaa samanaikaisesti jopa 8 annosta.


Monia muitakin toimintoja

Airfryerissa on monia lisätoimintoja, jotka helpottavat keittiön toimintaa. Mukana on muun muassa 60 minuutin ajastin ja hälytin, joka varoittaa, kun ruoka on valmis tai sitä kannattaa ravistaa. Pääsy online-reseptikirjaan, jossa on 30 reseptiä, vinkkejä ja inspiraatiota. Helppo puhdistaa, kaikki irrotettavat osat ovat konepesun kestäviä. Ei vaadi valmistelua tai esilämmitystä ja voidaan käyttää heti.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Tyyppi Airfryer
Tuotekoodi FW2018S0
Väri Musta
Tilavuus (l) 6.5
Liitäntäteho (W) 1900
Korkeus (mm) 445
Leveys (mm) 414
Syvyys (mm) 414
Paino (kg) 8
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 3045380022232
Tuotenumero 118363

Liitteet

document-download
Käyttöohje
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...