APPLE IPAD PRO 12.9" 2022 256GB WIFI TABLETTI

Harmaa
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

Vapauta luovuutesi iPad Pro 12,9” -tabletilla ja muuta villeimmät unelmasi todellisuudeksi. Olit sitten suunnittelija, insinööri tai ohjaaja, Apple M2 -järjestelmäsirun tukema iPad Pro tarjoaa huikean suoritustehon ja antaa sinun toteuttaa unelmasi.

Kuvaus / APPLE IPAD PRO 12.9" 2022 256GB WIFI TABLETTI

Vapauta luovuutesi iPad Pro 12,9” -tabletilla ja muuta villeimmät unelmasi todellisuudeksi. Olit sitten suunnittelija, insinööri tai ohjaaja, Apple M2 -järjestelmäsirun tukema iPad Pro tarjoaa huikean suoritustehon ja antaa sinun toteuttaa unelmasi. Uppoudu Liquid Retina XDR -näytön erinomaiseen kuvanlaatuun, joka kykenee toistamaan värit erittäin todenmukaisesti.


Extreme Dynamic Range -näyttö

12,9” Liquid Retina XDR -näytön kontrastisuhde on 1000000:1, joten se kykenee esittämään värit niiden parhaissa mahdollisissa muodoissaan. Algoritmit osaavat mukauttaa värejä tilanteeseen sopivaksi, jonka ansiosta laite näyttää värit aina mahdollisimman luonnollisina. Näyttö hyödyntää vallankumouksellista Mini-LED-teknologiaa sekä 2500 paikallista himmennysaluetta, joiden ansiosta se kykenee tarjoamaan poikkeuksellisen värisyvyyden ja tuen P3-väriprofiilille. Näyttö kykenee huikaisevaan 1000 nitin kirkkauteen koko ruudun alueella sekä hämmästyttävään 1600 nitin huippukirkkauteen, joten se säilyy helppolukuisena kaikissa valaistusolosuhteissa. Näyttö tukee myös lukuisia HDR-formaatteja. 120 Hz virkistystaajuus sekä paranneltu kosketuskäyttöliittymä mahdollistavat laitteen tarkan hallinnan niin eleillä kuin Apple Pencil -kynälläkin.


Apple M2 -järjestelmäsiru

Laite on varustettu Applen omalla Apple M2 -järjestelmäsirulla, joka sisältää kahdeksanytimisen prosessorin sekä grafiikkasirun. Järjestelmäsiru on valmistettu vallankumouksellisella 5 nm prosessilla, jonka ansiosta se on voitu varustaa 20 miljardilla äärimmäistä suorituskykyä ja energiatehokkuutta tarjoavalla transistorilla. Järjestelmäsirun ominaisuuksiin lukeutuu muun muassa Neural Engine sekä yhdistetty muistiarkkitehtuuri, joten yksittäinen välimuistipooli on aina välittömästi hyödynnettävissä. Järjestelmäsiru mahdollistaa salamannopean kuva- ja videoeditoinnin sekä renderöinnin, mutta tarjoaa suorituskykyä myös pelaamiseen.


Kamerat

Tabletti on varustettu tuplakameralla, johon sisältyy 12 megapikselin laajakulmakamera sekä 10 megapikselin ultralaajakulmakamera. Niiden avulla nappaat terävät, luonnolliset ja yksityiskohtaiset valokuvat. Ultralaajakulmakamerassa on f/2.4-aukko sekä 125° näkökenttä. Laajakulmakamerassa on puolestaan f/1.8-aukko. Kamerajärjestelmän ominaisuuksiin lukeutuu viisielementtinen objektiivi, automaattitarkennus, optinen kuvanvakautus, kirkas True Tone -LED-salama sekä vartalo- ja kasvotunnistus. Kuvaa huikaisevia 4K UHD -resoluutioisia videoita, teatraalisia Full HD -resoluution Slow-Motion-klippejä tai Timelapse-videoita.


Uudelleensuunniteltu etukamera

Laitteen etuosaan sijoitettu TrueDepth-kamera tarjoaa 1080p Full HD -resoluution videopuheluille sekä 12 megapikselin kuvanlaadun valokuville. Kamerassa on laaja 122° näkökenttä, joten kuvaan mahtuu kerralla useampikin henkilö. Uusi Center Stage -ominaisuus kykenee panoroimaan kuvan ja säätämään tarkennusta sekä näkökenttää osallistujamäärän tai liikkumisesi mukaan.


LiDAR-skanneri

Takaosaan sijoitettu anturi tarjoaa laitteelle huippuluokkaisen ja syvyystunnistukseen kykenevän lisätyn todellisuuden (Augmented Reality). Rakenna mitoiltaan tarkka 3D-projektio mistä tahansa tilasta käyttäen kehittynyttä lisätyn todellisuuden algoritmia. Lisäksi kuvaamasi muotokuvat saavat entistä paremman syvyysefektin.


Kasvojen tunnistus

Avaa iPad Pro -tabletin lukitus tai varmenna maksusuorituksia nopealla vilkaisulla. Apple M2 -järjestelmäsirun Neural Engine -ominaisuutta hyödyntävä kasvotunnistusteknologia salaa tietosi ja tarjoaa niille korkealuokkaisen suojauksen. Kasvotunnistus oppii myös mukautumaan kasvoihisi niiden muuttuessa. Teknologia toimii päivänajasta riippumatta sekä silloinkin, kun käytät meikkiä. 30000 näkymätöntä pistettä luovat kasvoistasi syvyyskartan, jonka ansiosta teknologian huijaaminen on lähes mahdotonta. Hauskana lisäominaisuutena voit jakaa ääneesi ja kasvojesi liikkeisiin perustuvan animoidun 3D-emojin ystävillesi.


iPadOS 16

iPadOS 16 hyödyntää Apple M2 -prosessoria antaakseen tehon ominaisuuksille kuten Stage Manager, jonka avulla voit moniajaa sovelluksia tehokkaammin kuin ennen. Se tuo myös sääsovelluksen iPad-laitteellesi näytön skaalauksen kanssa, joka antaa entistä enemmän näyttötilaa tarvittaessa. Reference-tila auttaa graafisia suunnittelijoita väriluokitelluissa töissä.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Käyttöjärjestelmä iOS
5G Ei
WIFI Kyllä
Näytön koko (tuumaa) 12.90
Näytön resoluutio pikseleinä 2732x2048
Tallennuskapasiteetti (GB) 256
NFC Ei
Bluetooth Kyllä
Akun kapasiteetti (mAh) 10758
Sisäänrakennettu kamera Kyllä
Sisäänrakennettu mikrofoni Kyllä
Sormenjäljenlukija Ei
Väri Harmaa
Tuotekoodi MNXR3KN/A
Korkeus (mm) 64
Leveys (mm) 214.9
Syvyys (mm) 281
Paino (kg) 0.68
Valmistajan takuu (Kk) 12
EAN-koodi 194253241911
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...