APPLE IPAD AIR 10.9" 256GB 5G

APPLE IPAD AIR 10.9" 256GB 5G
WIFI+5G, TÄHTIHARMAA, MM713KN/A
Katso arvostelut
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

Uusi iPad Air 10,9 tuuman upealla Liquid Retina ‑näytöllä, 5G-yhteydellä ja tehokkaalla M1-sirulla on varsinainen luovuuden ja mobiili­pelien voimanpesä, jolla otat kaiken irti niin viihteestä kuin työstä ilman turhaa hidastelua.

Kuvaus / APPLE IPAD AIR 10.9" 256GB 5G

Täysnäyttö. Kaikin puolin kaunis.

iPad Air saa sinut uppoutumaan luke­miseen, lempi­ohjelmiesi katseluun ja luovaan työhön. Edistykselliset teknologiat, kuten True Tone, laaja P3-väriskaala ja heijastuksia vähentävä pinnoite, tekevät 10,9 tuuman Liquid Retina ‑näytöstä kerrassaan upean.


M1. Vauhdin hurmaa.

Mullistava M1-siru on nyt iPad Airissa. 8-ytiminen prosessori kiihdyttää suoritus­kyvyn jopa 60 prosenttia nopeam­maksi kuin edellisen suku­polven laitteessa, mikä tekee iPad Airista varsinaisen luovuuden ja mobiili­pelien voimanpesän. Käytä useita tehok­kaita appeja samaan aikaan ja pelaa grafii­koiltaan vaativia pelejä. M1-siru laajentaa mahdollisuuksia toteuttaa ideoitasi erilaisissa apeissa, kuten SketchUpissa.


8-ytiminen näytön­ohjain ja Neural Engine

Mahtava 8-ytiminen näytön­ohjain tarjoaa jopa 2x nopeammat grafiikat, joten voit vaikka piirtää some-filttereitä Procreatessa tai rakentaa 3D-malleja uMakessa. Ja koska akku kestää koko päivän, voit jatkaa työskentelyä missä vain. Applen suunnittelema 16-ytiminen Neural Engine antaa vauhtia kone­oppimiseen, joten pääset tekemään kaikkea mahtavaa.


Striimaa, jaa ja pelaa missä vain

Liity super­nopeisiin langat­tomiin 5G-verkkoihin, kun olet liikkeellä. Voit viiveettä ladata tiedos­toja, pelata monin­pelejä, striimata elokuvia tai kysyä kaverin kuulumisia. Yhteyden­pidossa ratkaisee langat­tomien yhteyksien nopeus, ja Wifi 6 takaa super­nopean wifi-yhteyden. Pääset helposti tiedos­toihisi pilvi­palvelussa, ja SharePlayn ansiosta voit katsoa ohjelmia yhdessä ystäviesi kanssa.


Luonnolisempia videopuheluja

12 Mpix etukameran ultra­laaja­kulma mahdol­listaa Valokeila-toiminnon, joka tekee video­puheluista luonnol­lisempia ja kuvaa­misesta hauskempaa. Kun liikut, kamera panoroi auto­maat­­ti­sesti ja pitää sinut koko ajan keskellä kuvaa. Näkymä laajenee tai lähenee sen mukaan kun muita astuu kuvaan tai siitä pois. 12 Mpix takakameran laaja­kulma sopii oival­li­sesti kuvien ottamiseen ja 4K-videoiden kuvaamiseen ja voit myös skannata doku­mentteja ja tehdä niihin sitten merkin­töjä Apple Pencilillä.


Liitä muita laitteita

Liitä kovalevyjä, telakoita, kameroita ja muita laitteita USB‑C:llä, joka tarjoaa nyt jopa 2x nopeammat siirto­nopeudet edel­liseen suku­polveen verrattuna. Suurten kuva‑ ja video­tiedos­tojen siirtä­minen onnistuu siis sukkelammin kuin koskaan. iPad Air tukee toisen suku­polven Apple Penciliä. Piirrä, lisää muistiin­panoja tai tee merkintöjä näyttö‑ ja valo­kuviin. Se on helppo­käyttöinen ja aina valmiina, kun inspi­raatio iskee


iPad OS 15 ja App Store

iPadOS 15:n mainioiden ominai­suuksien ansiosta voit kirjoittaa miettei­täsi pika­muistiin­panoon ja jakaa kokemuksia kavereiden kanssa SharePlaylla. Live-tekstin avulla voit soittaa puheluita, lähettää sähkö­postia tai katsoa reitti­ohjeita napaut­tamalla korostettua tekstiä kuvassa. App Storen apit voivat tehdä iPad Airista mate­matiikan luokan tai ani­maatio­studion. Ja iPadin mukana tulevat apit ovat entistäkin pysty­vämpiä.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

SIM-kortti Nano-SIM, eSIM
Käyttöjärjestelmä iOS
5G Kyllä
WIFI Kyllä
Paneelin tyyppi IPS
Näytön koko (tuumaa) 10.90
Näytön resoluutio pikseleinä 2360 x 1640
Tallennuskapasiteetti (GB) 256
NFC Ei
Bluetooth Kyllä
Akun kapasiteetti (mAh) 28.6
Sisäänrakennettu kamera Kyllä
Sisäänrakennettu mikrofoni Kyllä
Sormenjäljenlukija Kyllä
Väri Harmaa
Tuotekoodi MM713KN/A
Korkeus (mm) 247.6
Leveys (mm) 178.5
Syvyys (mm) 6.1
Paino (kg) 0.46
Valmistajan takuu (Kk) 12
EAN-koodi 194252808580
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...