APPLE IPAD MINI 2021 256GB WIFI 8,3"

WI-FI, VIOLETTI
Katso arvostelut
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

Upo­uudessa iPad minissä on nyt laidasta laitaan ulottuva näyttö, ohuet reunat ja elegan­tisti pyöris­tetyt kulmat. 8,3 tuuman Liquid Retina ‑näytön, A15 Bionic tehosirun, Wifi 6 yhteyksien ja koko päivän akun keston ansiosta padilla hoituu kaikki viihteestä Photoshoppaukseen. Kotona tai menossa.

Kuvaus / APPLE IPAD MINI 2021 256GB WIFI 8,3"

Täysi näyttö. Laidasta laitaan.

iPad mini on suunniteltu tarkasti pienintä yksityis­kohtaa myöten ja äärim­mäistä tyylik­kyyttä ajatellen. Upo­uudessa rungossa on nyt laidasta laitaan ulottuva näyttö, ohuet reunat ja elegan­tisti pyöris­tetyt kulmat. 8,3 tuuman Liquid Retina ‑näytön True Tone, laaja P3-väriskaala ja äärim­mäisen vähäinen heijas­tavuus tekevät tekstistä veitsen­terävää ja väreistä täyteläisiä kaikissa olosuhteissa.


Pieni on tehokasta.

Uuden A15 Bionic ‑sirun ansiosta iPad mini on helposti mukaan napattava teho­pakkaus. Potkua riittää kaikenlaiseen, aina sähkö­postien setvimisestä Photoshopissa työskentelyyn. Avuksesi löytyy pitkälle kehitet­tyjä appeja, joilla voit tehdä myös vaikut­tavaa sisältöä ja herättää luovat projektisi eloon kaikkialla. iPad minin akku kestää koko päivän, joten se on aina valmiina mihin tahansa tehtävään tai projektiin. Tee töitä, luo sisältöä ja pelaa pelejä aina hetkessä kiinni.


A15 Bionic

iPad minissä on jopa 40 prosenttia nopeampi prosessorin suoritus­kyky, ja Applen Neural Engine peräti tuplaa kone­oppi­misen nopeuden. Siksi asiat hoituvat suoras­taan hujauksessa työpäivän tai vaikka studio­keikan aikana. iPad minin jopa 80 prosenttia nopeampi näytön­ohjain tekee mistä tahansa puuhasta innostavampaa. Käytä realistisia vesi­väri­siveltimiä, sukella huikeisiin lisätyn todelli­suuden maailmoihin ja pelaa grafii­koiltaan vaativia pelejä.


Yhteyksillä vauhtia elämään

Langattomien yhteyksien nopeus ratkaisee, kun asiat pitää saada valmiiksi. iPad minin wifi 6 takaa, että ulottu­villasi on aina nopein mahdollinen wifi tiedostojen tehokasta lataa­mista, leffojen striimausta tai vaikka kaverille kilaut­tamista varten. Yhdistä laitteita ja lataa moni­puolisella USB‑C-portilla. Liitä lisä­varusteita musiikin tekemistä tai vaikka yrityksen pyörit­tämistä varten.


Ultralaajakulma­kamera. Avarammat mahdolli­suudet.

12 Mpix kamerat, edessä ja takana. Valokeila tekee video­puheluista entistä luontevampia. Kun liikut, kamera panoroi auto­­maat­ti­sesti ja pitää sinut koko ajan keskellä kuvaa. Näkymä laajenee tai lähenee sen mukaan kun muita liittyy puheluun tai poistuu siitä.


Tyyliä ja kätevyyttä

iPad miniin on tarjolla neljä hienoa väri­vaihtoehtoa. Uudet vaaka­suuntaiset stereo­kaiuttimet ovat loistojuttu sarjan katseluun uima-altaalla tai soitto­listan fiilistelyyn puistossa. Apple Pencil kiinnittyy magneet­tisesti iPad minin kylkeen ja kulkee mukana luonnos­telua, ideointia tai muita inspiraa­tioitasi varten. Touch ID on integroitu ylä­painik­kee­seen, joten todentau­tuminen on nopeaa, helppoa ja turvallista. Voit avata iPadin lukituksen ja maksaa ostoksia nopeasti ja huoletta sormen­jäljelläsi.


Tee ihmeitä. Ihmeen helposti

Pad minin tehokkuuden takaa iPadOS, eli saat paljon aikaan vähällä vaivalla. Hoida asiat kätevästi Multi-Touch-eleillä ja käytä useita appeja yhtä aikaa. iPadOS 15:n uudet ominai­suudet tekevät iPad ministä entistä moni­puolisemman. Kirjoita ideasi ylös pika­muistiin­panolla, tulkkaa keskustelu Käännä-toiminnolla ja pidä yhteyttä SharePlayn avulla.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

SIM-kortti Ei tuettu
Käyttöjärjestelmä iOS
5G Ei
WIFI Kyllä
Paneelin tyyppi IPS
Näytön koko (tuumaa) 8.30
Näytön resoluutio pikseleinä 1488 x 2266
Tallennuskapasiteetti (GB) 256
NFC Ei
Bluetooth Kyllä
Akun kapasiteetti (mAh) 5124
Sisäänrakennettu kamera Kyllä
Sisäänrakennettu mikrofoni Kyllä
Sormenjäljenlukija Kyllä
Väri Violetti
Tuotekoodi MK7X3KN/A
Korkeus (mm) 195.4
Leveys (mm) 134.8
Syvyys (mm) 6.3
Paino (kg) 0.293
Valmistajan takuu (Kk) 12
EAN-koodi 194252529836
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...