Laitteita, joilla tuot parhaat puolesi esiin.

Remington on valmistanut tuotteita jo 80 vuoden ajan, jotta jokainen voi ylläpitää oman tyylikkyytensä. Remington kattaa laajan valikoiman laadukkaita tuotteita, joilla hoituu särmästi hiustenleikkuu- ja hoito, parranajo, ihokarvojenpoisto sekä kauneuden ylläpito. Laitteet ovat helppoja käyttää, innovatiivisia sekä luotettavia. Jokaisella kerralla huipputulos olitpa sitten kotona tai matkoilla.

 
 

Kauneus ja hyvinvointi

Korosta kauneuttasi Remington kaudenhoitolaitteilla. Jokaisella naisella on suosikkilaitteensa kauneudenhoitoon ja hyvinvontiin. Remingtonin laitteet ovat suunniteltu korostamaan parhaita puoliasi, tehden sinulle upean olon joka päivä! Täydellisistä kulmista ja pitkistä ripsista hehkuvaan ihoon ja silkinpehmeisiin jalkoihin, Remingtonin laitteet takaavat sinulle upean olon.

Tutustu tuotteisiin
 
 

Parranajo

Tiesitkö, että Remington valmisti maailman ensimmäisen sähkökäyttöisen parranajokoneen? Remingtonilta löytyy tänä päivänä kattava valikoima erilaisia parranajokoneita, joista löytyy jokaiselle iholle ja karvatyypille sopiva. Remington, ainoana valmistajana, valmistaa sekä pyöriväteräisiä, että teräverkollisia parranajokoneita.

Remingtonin teräverkolliset parranajokoneet sopivat erinomaisesti herkälle iholle ja on suunniteltu nostamaan partakarvoja ja ohjaamaan ne terien läpi. Pyöriväteräiset parranajokoneet puolestaan soveltuvat erityisen hyvin miehille, joilla on voimakas parrankasvu.

Tutustu tuotteisiin
 
 

Hiustenhoito

Rakasta hiuksiasi joka päivä. Remington on omistautunut auttamaan naisia ja miehiä saamaan haluamansa hiustyylin. Tuotevalikoima on suunniteltu hoitamaan hiuksiasi sekä varmistamaan viimeistellyn tyyli haluamallasi tavalla.

Remingtonin valikoimasta löydät hiustenmuotoilurautoja, ilmakihartimia, sauvakihartimia, lämpörullia, hiustenkuivaimia, hiusharjoja sekä hiusleikkureita.

Tutustu tuotteisiin