Ikkunapesurit

Fiksu ja nopea tapa pestä ikkunat - Kirkkaan puhdasta vaivattomasti, ilman valuvaa vettä. Uusimman sukupolven ikkunanpesurit takaavat kirkkaan puhtaan lopputuloksen aikaa ja vaivannäköä säästäen. Pakettiin kuuluu kaikki, mitä tarvitset ikkunanpesuun. Kevyt ja kätevä, akkukäyttöinen laite kuivaa ikkunan siististi, eikä valuva vesi kastele ikkunanpuitteita ja lattiaa.

Kärcherin uudet ikkunapesurit ovat edeltäjiään kevyempiä ja kooltaan näppärämpiä. Ergonominen muotoilu ja kompakti rakenne kohentaa käyttömukavuutta ja helpottaa ikkunoiden pesua.

Painepesurit

Kärcher varustaa arjen sankarit. Painepesurilla taklaat monet arkiset pesuhaasteet kotipihalla ja puutarhassa. Kärcherin patentoitu suutinteknologia tuottaa tasaisen ja siistin pesutuloksen nopeasti, aikaa säästäen. Ajoittaisista pesuaskareista aktiiviseen tehokäyttöön: Markkinajohtajan kattavasta valikoimasta löytyy luotettava ja tehokas painepesuri kaikenlaisiin kohteisiin.

Kärcher Full Control Plus on todellinen tuhannen ja yhden työn painepesuri. Sen avulla pinttynytkin lika irtoaa ripeästi niin pehmeästä puusta, herkästä maalipinnasta kuin jyhkeästä betoniseinästäkin.

Tekstiilipesurit

Perusteellista puhtautta tekstiilipinnoille - Kärcher tekstiilipesuri. Tekstiilipesuri puhdistaa nopeasti ja vaivattomasti sohvat, nojatuolit, matot sekä auton istuimet ja kangasverhoilut. Puhdistaminen onnistuu helposti kotioloissa heti, kun tilanne on päällä tai silloin kuin itselle parhaiten sopii.

Kärcherin viralliseen maahantuontivalikoimaan kuuluvissa tekstiilipesureissa on vakiovarusteena pesusuulake kangasverhoilluille huonekaluille ja autonistuimille.

Höyrypuhdistimet

Höyrypuhdistus tapahtuu ilman kemikaaleja. Höyrysuihkun paine ja lämpötila irrottavat lian, eikä minkäänlaisia pesuaineita tarvita. Pesuaineeton puhdistaminen auttaa vähentämään sekä perheenjäsenten että ympäristön altistusta kemikaaleille. Koska pesuaineita ei käytetä, ei nurkkiin myöskään kerry tyhjiä pesuainepakkauksia, jolloin säästetään energiaa ja raaka-aineita.

Lisäksi höyrypuhdistus on hyvin taloudellista. Yhdestä litrasta vettä saadaan jopa 1700 litraa höyryä. Sähköä käytetään vain veden lämmittämiseen, jolloin energiankulutus pysyy pienenä.

Lattiapesurit

Kärcher FC5 -lattiapesuri tekee lattianpesusta helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan. Se pesee ja kuivaa samalla kertaa. Pyörivät mikrokuitutelat puhdistavat tehokkaasti, ja likavesi imuroidaan siististi ja hygieenisesti erilliseen säiliöön.

Lattioiden puhdistus voi sujua jopa tuplat nopeammin: Lattiapesurin käyttöönotto on nopeaa, ja kun pölyä ja roskia ei ole ehtinyt kertymään paljoa, erillistä imurointiakaan ei välttämättä tarvita. Lisäksi lattia kuivuu nopeasti eikä aikaa tuhraannu odotteluun.