Kotimainen Festivo

Suomen Kotikylmiö Oy on ainoa kotimainen kodin kylmälaitteiden valmistaja. Jokaisen Festivo-kotitalouslaitteen kotimaisuusaste on 80%. Laitteiden valmistusprosessissa hyödynnetään aina paikalliskumppaneita mahdollisuuksien mukaan. Festivon laitteissa käytetään ainoastaan monipuolisesti testattuja ja ammattilaiskäytössäkin hyväksi todettuja komponentteja. Esimerkiksi kompressorit ovat markkinoiden tunnetuimman valmistajan luotettavia laatutuotteita. Lamellihöyrystin puolestaan muodostaa kylmiöön elintarvikkeiden säilymisen kannalta optimaalisen kosteuden ja tasaisen kylmyyden.

 

Panosta laatuun

Kotimaiset Festivo-kylmäsäilytyslaitteet kestävät mukana arjessasi. Jokaisessa Festivossa yhdistyvät laadukkaat ja testatut komponentit suurtalouspuolelta sekä täsmällinen suomalainen työnjälki. Pystyt säilyttämään elintarvikkeet niille optimaalisissa olosuhteissa, jolloin ruoka säilyy tuoreempana ja parempana pidempään. Erinomaisten ominaisuuksiensa lisäksi Festivo erottuu keittiöstäsi tyylikkäällä muotoilullaan.

 
 

Testatusti kestävä

Festivon laitteissa käytetään ainoastaan monipuolisesti testattuja ja ammattilaiskäytössäkin hyväksi todettuja komponentteja. Esimerkiksi kompressorit ovat markkinoiden tunnetuimman valmistajan luotettavia laatutuotteita. Myös kaikki sisäratkaisut on toteutettu kestämään käyttöä ja aikaa.

Lähellä asiakkaitamme

Festivoiden valmistajana toimii Suomen Kotikylmiö Oy. Olemme ainoa kotimainen kodin kylmälaitteiden valmistaja. Jokaisen Festivo-kotitalouslaitteen kotimaisuusaste on 80%. Hyödynnämme niin paljon kuin mahdollista paikalliskumppaneita valmistusprosessissa.

Moneen makuun

Erinomaisten ominaisuuksiensa lisäksi Festivo erottuu keittiöstäsi tyylikkäällä muotoilullaan. Voit muokata Festivon laitteista kotisi ja keittiösi tyyliin sopivat kokonaisuudet. Tarjolla on useita vaihtoehtoja – valitse laitteen runkoon, oveen ja kahvoihin haluamasi väri.

 

Kylmiöpakastin

Laadukas ja kestävä kodin kylmäkeskus, jossa on ihanteelliset säilytysolosuhteet kaikille eri ruokaryhmille: kylmiö, vihanneslaatikko, nollatila sekä no frost -pakastin. Kylmiö on tarkoitettu tuoreena säilytettäville elintarvikkeille.

Kylmiöt

Säilö ruokaa oikeaoppisesti, kylmiössä säilytät kaikki tuoreet elintarvikkeet. Tasainen lämpötila ja korkea ilmankosteus varmistavat, että ruoka säilyy tuoreena pidempään. Valitse neljästä eri koosta sopivin kotiisi.

Viinikaappi

Säilytä ja viilennä viinisi niille suotuisimmissa olosuhteissa. Festivo viinikaapit on suunniteltu viinien säilytykseen. Kaappia on saatavilla kahdessa eri koossa: 70 pullon korkeana tornikaappina sekä 25 pullon matalampana kaappina.

Pakastin

Kompaktin kokoinen pakastin sopii pienempiinkin keittiöihin. Kapeaan, mutta täyskorkeaan pakastimeen voit lajitella tuotteet kahden nostoluukun hyllyille sekä neljään ulosvedettävään pakastelaatikkoon.