Sony puhelimet

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Sony älypuhelimet

Uusimmat ja suosituimmat Sony puhelimet

Veikolta laajasta puhelin-valikoimasta löydät kaikki suosituimmat Sony-älypuhelimet ja uusimmat lippulaivamallit Xperia 1 IV, Xperia 5 IV, ja Xperia 10 IV. Sony puhelimissa yhdistyy taattua laatua, huippuominaisuudet, sekä tuttu Android-järjestelmä. Voit myös katsoa Veikon top 10 myydyimmät puhelimet, jos haluat nähdä mitkä ominaisuudet ovat suosituimpia tänään.


Sonyn 5G puhelimet

Kaikista Veikon tarjoamista Sony-puhelimista löytyy 5G-ominaisuus. 5G puhelimet ovat seuraavan sukupolven mobiilidatayhteydellä varustetuja, joka tuo huippunopeudet, parantaa luotettavuutta ja yhteyden vakautta 4G:hen verrattuna. Tämä tekee 5G-puhelimista erinomaisia online-pelaamiseen, elokuvien suoratoistoon ja suurten tiedostojen nopeaan lataamiseen.


Sony Dual-SIM puhelimet

Sonyn Xperia sarjan puhelimista löytyy Dual-SIM, eli kahden SIM-kortin yhtäaikaiseen käyttöön, eli Dual-SIM, on nykyään jo yleinen ominaisuus ja on käytännöllinen muun muassa, jos sinun tarvitsee olla tavoitettavissa niin työn kuin yksityiselämän puolesta etkä halua kantaa kahta puhelinta, ja ulkomailla matkustaessa mikäli haluat käyttää paikallista SIM-korttia samaan aikaan. Toinen SIM-paikka saattaa kuitenkin käyttää muistikorttipaikkaa, joten jos tarvitset molempia niin asia kannattaa tarkistaa.


Muut Sony-tuotteet

Katso kaikki Sony tuotteet täältä. Sonyn valikoimasta löydät älypuhelimien lisäksi tietysti markkinan johtavat Bravia-älytelevisiot, soundbarit, bluetooth-kaiuttimet, bilekaiuttimet, kaikenlaiset kuulokkeet ja Sony Playstation.