HUAWEI FREEBUDS PRO 2

HUAWEI FREEBUDS PRO 2

Sininen
Verkkokaupan varastossa
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää

HUAWEI FreeBuds Pro 2 on älykäs sanan varsinaisessa merkityksessä. Se tarjoaa käyttäjälleen jatkuvasti optimaalisen äänenlaadun säätelemällä ääntä, äänenvoimakkuustason, korvakäytävän rakenteen ja käyttötavan mukaan.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / HUAWEI FREEBUDS PRO 2

Korkearesoluutioinen kaksoisäänentoisto

HUAWEI FreeBuds Pro 2 kuulokkeiden ansiosta voit uppoutua rikkaan äänen, tekstuurin ja yksityiskohtien sarjaan, joka ylittää kuuloalueesi – Äänentoistoalue 14 Hz:stä aina 48 kHz:iin saakka – Täyteläinen diskantti, jylisevä basso ja kaikkea muuta siltä väliltä.


HWA ja Hi-Res Audio Wireless -sertifioitu

HUAWEI FreeBuds Pro 2 tukee korkearesoluutioista LDAC™-koodekkia ja se on sekä HWA- että Hi-Res Audio Wireless –sertifioitu. Se tukee jopa 990 kbps:n siirtonopeutta ja lähettää puhdasta sekä tarkkaa ääntä, josta ei yksityiskohtia puutu..


Kristallinkirkkaat puhelut

HUAWEI FreeBuds Pro 2 ei koskaan anna ympäristön olla puhelujen, musiikin tai elokuvien katselun tiellä. Se käyttää luunjohtumismikrofonia, kolmea lisämikrofonia ja Huawein ainutlaatuista syvän hermoverkon (DNN) melunvaimennusalgoritmia, joka on oppinut yli 600 miljoonaa ääninäytettä poistaakseen kaikenlaiset häiriötekijät aina meluisasta liikenteestä tuulisiin olosuhteisiin saakka.


Älykäs kolmen mikrofonin aktiivinen melunvaimennus (ANC)

Älykäs dynaaminen ANC kytkee kuulokkeet optimaaliseen melunvaimennustilaan ja se pystyy havaisemaan korvakäytävän rakenteen, käyttötavan ja ympäristönmelun, jotta jokainen nuotti toistuu oikein.


Mukautuva taajuuskorjain (EQ)

HUAWEI FreeBuds Pro 2 on älykäs sanan varsinaisessa merkityksessä. Se tarjoaa käyttäjälleen jatkuvasti optimaalisen äänenlaadun säätelemällä ääntä reaaliaikaisen äänenvoimakkuustason, korvakäytävän rakenteen ja käyttötavan mukaan.


Kahden laitteen yhteys, yhteensopiva Android ja iOS:n kanssa

Android, iOS tai Windows, voit aina yhdistää kuulokkeet Bluetoothin kautta kahteen laitteeseen samanaikaisesti ja vaihtaa reaaliajassa kahden laitteen välillä.

Tekniset Tiedot

Laitteen liitäntä Täysin langaton (True wireless)
Väri Sininen
Tuotteen tyyppi Nappikuuloke
Vastamelu Kyllä
Tyyppi Täysin langattomat kuulokkeet
Tuotekoodi 55035976
EAN-koodi 6941487257843
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...