HUAWEI MATEVIEW 28.2" NÄYTTÖ

HUAWEI MATEVIEW 28.2" NÄYTTÖ

IPS, 60Hz
Verkkokaupan varastossa
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää

Hämmästy HUAWEI MateView 4K+ Ultra-HD -näytön upeista yksityiskohdista ja ihastu langattoman heijastusominaisuuden kätevyyteen. VESA DisplayHDR 400 ja 98% DCI-P3 värivalikoima 1,07 miljardilla värillä pitävät huolta väri- ja kontrastitarkkuudesta.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / HUAWEI MATEVIEW 28.2" NÄYTTÖ

4K+ Ultra-HD -näyttö - katso selkeyden sydämeen

Hämmästy HUAWEI MateView 4K+ Ultra-HD -näytön upeista yksityiskohdista. Kun massiivisessa 28,2 tuuman näytössä on 1,5 miljoonaa pikseliä enemmän tavalliseen 4K:hon verrattuna, voit saavuttaa suuremman ja selkeämmän näkemyksen työhön ja elämään. Jopa 94% näytön ja rungon suhde työntää ylä- ja sivukehykset tuskin näkyvään 6 mm kokoon, mikä vapauttaa mielikuvituksesi ja tarjoaa enemmän mahdollisuuksia.


Elä värikkäästi

Vahvista värirakkauttasi 98% DCI-P3-elokuvateatteritason värivalikoiman avulla ja tuo uskomatonta eloisuutta suunnitteluprojekteihisi, elokuvien katseluun ja kuvankäsittelyyn. Varmista, että jokainen väri on todellisempi ∆E <2 -väritarkkuuden ansiosta, joka on kalibroitu yksilöllisesti jokaiselle HUAWEI MateView -laitteelle.


Anna hehkun virrata

Kun katsot näytöllä olevia 1,07 miljardia väriä, näet rikkaampia, ilmeikkäämpiä sävyjä ja jokainen väri siirtyy tasaisena virtana seuraavaan. Tuntuu kuin katselisit todellisuuden avautumista näytöllä.


VESA DisplayHDR 400 - Arvosta eroa

Uppoudu tummempiin sävyihin ja häikäisty kirkkaammista sävyistä HUAWEI MateViewin VESA DisplayHDR 400 -sertifioidun näytön avulla. Ihanteellinen jokaisen yksityiskohdan näyttämiseen, erittäin kirkas 500 nitin kirkkaus varmistaa, että saat täyden visuaalisen tehon joka kerta.


Katso kuinka paljon haluat

Älä jää eroon suosikkisisällöstäsi. Huikean 3:2 -kuvasuhteen ansiosta HUAWEI MateView mahdollistaa jopa 18,5% enemmän sisällön näyttämistä pystysuunnassa verrattuna normaaliin 16:9 suhteeseen. Näe enemmän työtiedostojasi, muokkaa enemmän video- ja musiikkikappaleita säästäen samalla aikaa vierityksestä. Ja säästät silmäsi TUV Rheinland -sertifioidun matalan sinisen valon ja välkkymättömän näytön ansiosta.


Langaton projektio

Napauta puhelintasi MateView -tukiasemaan ja näet heti puhelimen näytön isolla näytöllä. Desktop Mode luo tarkan esityksen puhelimesi näytöstä työpöytämuodossa. Tai heijasta langattomasti kannettavan tietokoneen näyttö HUAWEI MateView näytölle ja nauti matalan viiveen tiedonsiirrosta ja tuskin havaittavasta kuvan viiveestä ja epätarkkuudesta. Lisäksi voit synkronoida tabletin toimimaan luonnoskirjana MateView -näytöllä suunnitteluprojekteissasi.


Monikäyttöinen USB-C

Virtaviivaista työympäristöäsi yhdellä, monikäyttöisellä USB-C-portilla, joka on rakennettu sivulle optimaalisen pääsyn varmistamiseksi. Yhdistä kaikenlaisiin ääni- ja videolaitteisiin sekä kaikkiin muihin laitteisiisi, jotta saat uskomattoman nopean tiedostonsiirron ja käänteisen latauksen. Yksinkertaista yhteyksiäsi, tehosta tehokkuuttasi.


Ota tuntumaa innovaatioihin

Tuo tekniikkaan ripaus elämää. Käytä MateView-toimintoja ja asetuksia kätevästi sormellasi uudella Smart Barilla. Ei tarvita fyysisiä painikkeita, pyyhkäise, napauta ja koe yksinkertaisempi ja intuitiivisempi tapa käyttää.


Minimalistinen muotoilu

HUAWEI MateView yhdistää tehokkaasti minimalistisen suunnittelukonseptin huipputekniikkaan. Kehyksessä on korkealaatuinen alumiiniseos ja hienostunut, puhdas viimeistely. Näyttö on innovatiivisesti sijoitettu runkoon, jotta se olisi ohuempi ja tyylikkäämpi.

Tekniset Tiedot

Virkistystaajuus (Hz) 60
Näytön koko (tuumaa) 28.20
Resoluutio 3840 x 2160 (4K/UHD)
Paneelin tyyppi IPS
HDR-tuki HLG
Energialuokka G
Näytön kaarevuus Litteä
Kontrastisuhde 1200:1 (typical)
Pivot ominaisuus Ei
Sisäänrakennetut kaiuttimet Kyllä
Väri Hopea
VESA-standardi Ei tuettu
Kallistuskulma -5° to 18° (±2°)
Tyyppi Näyttö
Tuotekoodi 53060276
Korkeus (mm) 591.1
Leveys (mm) 608.4
Syvyys (mm) 182
Paino (kg) 6.2
Valmistajan takuu (Kk) 12
EAN-koodi 6941487224708

Liitteet

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...