LOGITECH G935 LANGATTOMAT PELIKUULOKKEET

LOGITECH G935 LANGATTOMAT PELIKUULOKKEET
MUSTA, 7.1 ÄÄNI, LANGATON
Katso arvostelut
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda
Huippuluokan äänitiedettä. Tämän hetken edistyksellisin äänitekniikka ja kestävät materiaalit saavat yhdessä aikaan parhaan mahdollisen langattoman äänikokemuksen.

Kuvaus / LOGITECH G935 LANGATTOMAT PELIKUULOKKEET

Huippuluokan äänitiedettä
Tämän hetken edistyksellisin äänitekniikka ja kestävät materiaalit saavat yhdessä aikaan parhaan mahdollisen langattoman äänikokemuksen. 50 mm:n Pro-G-kaiutinelementit ja DTS Headphone:X 2.0 luovat ennenkuulumattoman täyteläiset, yksityiskohtaiset ja mukaansatempaavat äänimaailmat.


2,4 GHZ:n langaton tekniikka
G935 tarjoaa molemmat mahdollisuudet, voit pelata langattomasti tai langallisesti. Pelaa 2,4 GHz:n langattoman yhteyden avulla jopa 12 tuntia/lataus ilman valaistusta tai 8 tuntia oletusvalaistuksella. Voi vaihdella käyttäjän ja tietokoneen mukaan. 12 tunnin akun kesto perustuu siihen, että valoja ei käytetä ja kuulokemikrofonin äänenvoimakkuus on 50 %. 3,5 mm analoginen tuloliitäntä antaa sinulle myös mahdollisuuden pelata langallisesti – konsolissa, mobiililaitteissa tai tietokoneella – käyttämättä akkuvirtaa.


Pelaa ennenkuulomattomasti
Päivitetyt 50 mm:n Pro-G-kaiutinelementit on valmistettu Logitechin kudotusta hybridiverkosta, joka toistaa äänet entistä yksityiskohtaisemmin, täyteläisemmin ja selkeämmin joka äänenvoimakkuudella. Entistä suuremman halkaisijansa ansiosta Pro-G-elementtien suorituskyky on nyt vieläkin parempi kuin ennen. Matalat äänet – kumeat räjähdykset tai musiikin bassotaajuudet – kuulostavat entistä täyteläisemmiltä ja elokuvamaisemmilta. Korkea taajuudet – puheääni, askeleet, laukaukset – toistuvat uskomattoman tarkkaan ja puhtaasti. Kuulet pelistäsi enemmän kuin koskaan. Pelaa ennenkuulumattomasti Pro-G 50 -elementtien avulla.


7.1-tilaääntä parempi ääni
Koe uskomaton DTS® Headphone:X 2.0 -ääni, joka pystyy 7.1-tilaääntäkin tarkempaan toistoon. Lisäominaisuudet edellyttävät Logitech G HUB -ohjelmistoa. Lataa se osoitteesta LogitechG.com/downloads. Pelin tarkan ja täsmällisen avaruudellisen tietoisuuden ansiosta sijaintien ja etäisyyksien hahmottaminen täydellisen kolmiulotteisessa äänikuvassa on helppoa. Ympäristön kuuleminen tarkasti voi erottaa voittajat häviäjistä.


Täysin mukautettavissa
Logitech G HUB -peliohjelmiston avulla voit mukauttaa LIGHTSYNC RGB -valaistuksen, ohjelmoida G-näppäimiin makroja ja pelikomentoja ja mukauttaa ääniasetuksia luodaksesi yksilölliset profiilit joka peliä ja sovellusta varten.


Sama kuulokemikrofoni joka käyttöympäristöön
Sama kuulokemikrofoni kaikille laitteillesi. G935 miksaa ääntä jopa kahdesta laitteesta yhtä aikaa. Voit valita seuraavista; tietokone, mobiililaite ja pelikonsolit, mukaan lukien Nintendo® Switch™, PlayStation® 4 ja Xbox® One. DTS Headphone:X is ei ole käytettävissä pelikonsoleissa. Jotkin Xbox One -ohjaimet saattavat vaatia erikseen myytävän Xbox One -sovittimen. Mac, PS4, Xbox One, Switch ja mobiililaitteet: vain stereotila.


Äänesi kuuluu selkeästi
Mic+ on 6 mm:n puomimikrofoni, joka mahdollistaa uskomattoman tarkan ja selkeän viestinnän. Varressa on merkkivalo, joten tiedät, milloin mikrofoni on mykistettynä. Kun melua suodattava puomimikrofoni ei ole käytössä, se voidaan taittaa ja siitä tulee melkein huomaamaton.


Mukava ja kestävä
Korvakuppien ja pantaosan ensiluokkaisten keinonahkapehmusteiden ansiosta käyttömukavuudesta ei tarvitse tinkiä pisimpienkään pelisessioiden aikana. G935:ssa on suurikokoiset korvatyynyt, jotka vaimentavat melua passiivisesti ja sopivat korvien ympärille täydellisesti pehmytkudoksia painamatta. Korvakupit voidaan irrottaa puhdistamista varten.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Yhteensopivuus PC
Laitteen liitäntä Langaton
Irroitettava mikrofoni Ei
Väri Musta
Tyyppi Pelikuulokkeet
Tuotekoodi 981-000744
Korkeus (mm) 188
Leveys (mm) 195
Syvyys (mm) 87
Paino (kg) 0.38
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 5099206081918
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...