ASUS ROG DELTA PELIKUULOKKEET

ASUS ROG DELTA PELIKUULOKKEET
ASUS ROG DELTA PELIKUULOKKEET
MUSTA
Katso arvostelut
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda
RGB-pelikuulokkeet, joissa on Hi-Res ESS Quad-DAC -tekniikka, korvakuppeja kiertävä RGB-valaistustehoste ja USB-C-liitin PC-tietokoneille, konsoleille ja mobiililaitteille.

Kuvaus / ASUS ROG DELTA PELIKUULOKKEET

RGB-pelikuulokkeet, joissa on Hi-Res ESS Quad-DAC -tekniikka, korvakuppeja kiertävä RGB-valaistustehoste ja USB-C-liitin PC-tietokoneille, konsoleille ja mobiililaitteille.


Pelikuulokkeiden uusi standardi 

ROG Delta -kuulokkeet ovat maailman ensimmäiset pelikuulokkeet, joissa on alan johtava hifi-tasoinen ESS 9218 Quad-DAC -tekniikka. Se tuottaa uskomattoman selkeän ja yksityiskohtaisen äänen ja antaa tosipelaajille voittamiseen tarvittavan etulyöntiaseman. ROG Delta -kuulokkeissa on USB-C-liitin, ja niiden mukana toimitetaan USB 2.0 -sovitin, minkä ansiosta voit pelata niin PC-tietokoneella, pelikonsolilla kuin mobiililaitteellakin kuulokkeita vaihtamatta. Ainutlaatuinen korvakuppeja kiertävä, sateenkaaren väreissä loistava RGB-valaistustehoste saa sinut erottumaan joukosta tyylillä.


Hi-Resolution ESS ES9218 SABRE Quad-DAC 

Joidenkin mielestä pelikuulokkeiden ääni ei kuullosta hyvältä. He eivät kuitenkaan ole kokeilleet ROG Delta -kuulokkeita. Hifi-tasoinen ESS 9218 Quad-DAC -tekniikka takaa häviöttömän äänenkäsittelyn, kun jokaisen DA-muuntimen käsittelyteho valjastetaan tietylle äänitaajuusalueelle kattaen niin matalat, keskitaajuiset, korkeat kuin ultrakorkeatkin äänet. Tämän jälkeen nämä neljä signaalia yhdistetään, jolloin äänestä tulee selkeämpi. Vaikuttava, 127 desibelin signaali-kohinasuhde on huomattavasti korkeampi kuin missään muussa markkinoilla olevassa laitteessa. Lopputuloksena syntyy huipputarkka pelinaikainen ääni, jonka avulla voit tarkasti arvioida vihollisen etäisyyden, kulku- ja ammuntasuunnan sekä paljon muuta. Kuule jokainen yksityiskohta ja nauti terävästä, selkeästä ja todenmukaisesta äänentoistosta.


Ainutlaatuinen Hyper Grounding -tekniikka 

Hyper Grounding on ROG:n ainutlaatuinen tekniikka, jossa hyödynnetään monikerroksista piirilevyä ja erikoisasettelua. Ne estävät sähkömagneettiset häiriöt ja tuottavat puhtaan, kohinattoman äänen. Tämän innovatiivisen tekniikan ansiosta ROG Delta -kuulokkeet ovat maailman ensimmäiset RGB-valaistuksella varustetut pelikuulokkeet, joihin on voitu sisällyttää ESS Quad-DAC -tekniikka. Kuulokkeet tarjoavat pelaajille täyteläisen ja tehokkaan äänentoiston, jolle muut pelikuulokkeet eivät vedä vertoja.


Korkea signaali-kohinasuhde FPS-peleissä 

Signaali-kohinasuhde on pelikuulokkeiden tärkeä tekninen ominaisuus etenkin ensimmäisen persoonan ammuntapeleissä (FPS). Korkeamman signaali-kohinasuhteen ansiosta tiedät tarkasti vihollisen liikkeet sekä tulitaistelun tai räjähdysten sijainnin taistelukentällä. Quad-DAC-rakenteen ansiosta ROG Delta -kuulokkeet saavuttavat ennenkuulumattoman 127 desibelin signaali-kohinasuhteen, jonka tasolle single-DAC-pelikuulokkeet eivät yllä.


Äänisignaalin siirtotekniikka 

ROG Delta -kuulokkeissa ainutlaatuiset ASUS Essence -ajurit on päivitetty äänisignaalin siirtotekniikalla. Pyöreä seinä auttaa erottamaan korkeat, matalat ja keskitaajuiset äänet vähentäen siten taajuusalueiden välisiä häiriöitä. Lopputuloksena on puhtaampi ja selkeämpi äänentoisto. Lisäksi ajureiden laaja 20 Hz:n-40 kHz:n taajuusvaste tuottaa uskomattoman voimakkaan basson ja optimoidut peliäänet. Kuulet pienimmätkin yksityiskohdat samalla, kun uppoudut avaraan äänimaailmaan.


Korvakuppeja kiertävä, sateenkaaren väreissä loistava RGB-valaistus 

Valitse tyylisi mukainen Aura RGB -valaistus. ROG Delta -pelikuulokkeet jättävät taakseen yksivärisen valaistuksen. Ne ovat maailman ensimmäiset pelikuulokkeet, joissa on sateenkaaren väreissä loistava, korvakuppeja kiertävä RGB-valaistus. Tässä ainutlaatuisessa tehosteessa on seitsemän itsenäistä valaistusaluetta ja häikäisevät monivärivalinnat. Käytössäsi on yli 16,8 miljoonaa väriyhdistelmää ja kuusi esiasetettua valotehostetta.


ASUS Aura -synkronointitekniikka 

ASUS Aura -synkronointitekniikalla varustetuilla ROG Delta -pelikuulokkeilla voi synkronoida myös muiden Aura-ominaisuutta tukevien laitteiden* valotehosteet yksilöllisen ja mukaansatempaavan peliympäristön luomiseksi. *Edellyttää ASUS Aura -yhteensopivaa emolevyä.


Yhdet kuulokkeet tarjoavat kaiken tarvitsemasi 

ROG Delta -kuulokkeissa on 3,5 mm:n liittimen sijasta USB-C-liitin, ja niiden mukana toimitetaan USB 2.0 (Type-A) -sovitin, minkä ansiosta kuulokkeet voi liittää lähes mihin tahansa pelialustaan, kuten PC-tietokoneisiin, pelikonsoleihin ja mobiililaitteisiin. Pääset nauttimaan alan johtavasta suorituskyvystä missä ja milloin tahansa.


Suunniteltu käyttömukavuus huomioiden 

ROG Delta -kuulokkeissa on ergonomiset D-malliset korvakupit, jotka jäljittelevät korvien muotoa tarkemmin kuin ovaalit korvakupit. Muotoilu vähentää tarpeetonta kosketuspinta-alaa 20 prosentilla, minkä ansiosta kuulokkeet istuvat paremmin ja miellyttävämmin varsinkin silloin, kun niitä käytetään pidempiä aikoja.


Valittavissa kaksi mallia 

ROG Delta -kuulokkeita on saatavilla kahdessa eri materiaalissa, joista voit valita mieleisesi tai tarpeisiisi parhaiten sopivan. Proteiininahasta ja verkkokankaasta valmistetut ROG Hybrid -korvapehmusteet ovat paksummat, hengittävämmät ja istuvat tiiviimmin korvan ympärille, joten ne ovat täydellinen valinta pitkiin pelisessioihin. Proteiininahasta valmistetut pehmusteet ovat verraten ohuemmat ja pehmeämmät, minkä ansiosta niitä on miellyttävä käyttää liikkeellä ollessa.


Välitön hallinta sormiesi ulottuvilla 

Korvakupin intuitiivisilla hallintapainikkeilla voit nopeasti säätää äänenvoimakkuutta ja RGB-valaistusta ja kestävällä keinukytkimellä helposti mykistää mikrofonin pelin aikana.


Selkeä viestintä 

ROG Delta -kuulokkeissa on irrotettava, yksisuuntainen puomimikrofoni, joka on suunniteltu erityisesti selkeää viestintää varten. Puomin kärjessä oleva merkkivalo vilkkuu punaisena, kun mikrofoni on mykistetty, joten näet mikrofonin tilan helposti. 

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Yhteensopivuus PC, Playstation 4, Playstation 5, Nintendo Switch, Mac, Mobiili
Laitteen liitäntä Langallinen
Irroitettava mikrofoni Ei
Väri Musta
Tyyppi Pelikuulokkeet
Tuotekoodi 90YH00Z1-B2UA00
Korkeus (mm) 254
Leveys (mm) 152
Syvyys (mm) 114
Paino (kg) 0.39
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4718017048217
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...