SIEMENS KS36VVIDP1 JÄÄKAAPPI

SIEMENS KS36VVIDP1 JÄÄKAAPPI
Teräs, Äänitaso 39dB
Katso arvostelut
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

Osta Siemens-kodinkoneita ja -lisävarusteita 15.4-15.7.2024 välisenä aikana vähintään 390€ arvosta ja saat cashback-hyvityksen. Rekisteröi cashback 15.9.2024 mennessä osoitteessa https://www.siemens-home.bsh-group.com/fi/etsi-inspiraatiota/cashback-kampanja/fiksuvalinta. Kampanja koskee kaikkia Siemens-kodinkoneita ja -lisävarusteita.


Ääni 39 dB

Lämpötilanäyttö

Pullohylly

Korkeus 1860 mm

Leveys 600 mm

Syvyys 650 mm

Kuljetus alk. 29,90 €
Tarvitsetko apua asennuksessa? Joutaako vanha laitteesi kierrätykseen? Toimitustavan sekä lisäpalvelut voit valita kassalla. Lue lisää

Kuvaus / SIEMENS KS36VVIDP1 JÄÄKAAPPI

Osta Siemens-kodinkoneita ja -lisävarusteita 15.4-15.7.2024 välisenä aikana vähintään 390€ arvosta ja saat cashback-hyvityksen. Rekisteröi cashback 15.9.2024 mennessä osoitteessa https://www.siemens-home.bsh-group.com/fi/etsi-inspiraatiota/cashback-kampanja/fiksuvalinta. Kampanja koskee kaikkia Siemens-kodinkoneita ja -lisävarusteita.


Palautuksen määrä riippuu ostoksen arvosta:

Ostoksen arvo 390€ - 689€: Saat 25€ rahaa takaisin

Ostoksen arvo 690€ - 989€: Saat 50€ rahaa takaisin

Ostoksen arvo 990€ - 1499€: Saat 75€ rahaa takaisin

Ostoksen arvo 1500€ - 1999€: Saat 125€ rahaa takaisin

Ostoksen arvo 2000€ - 2999€: Saat 175€ rahaa takaisin

Ostoksen arvo 3000€ - 3999€: Saat 300€ rahaa takaisin

Ostoksen arvo 4000€ - 4999€: Saat 400€ rahaa takaisin

Ostoksen arvo yli 5000€: Saat 500€ rahaa takaisin


Siemens KS36VVIDP1 iQ300 jääkaappi

Jääkaappi, jonka hyperFresh-laatikko säilyttää hedelmät ja vihannekset tuoreena jopa 2 kertaa pidempään. LED-valaistus jääkaapin sisätilassa valaisee pimeimmänkin kulman. Pikajäähdytysvalitsimella voit laskea sisälämpötilaa nopeasti ja edistää tuoreiden elintarvikkeiden jäähtymistä.


Säilyttää hedelmät ja vihannekset tuoreena jopa kaksi kertaa pidempään: hyperFresh

Tuoreet hedelmät ja vihannekset tarvitsevat erilaiset säilytysolosuhteet kuin liha ja kala. Säilytysratkaisumme antaa lisää tilaa säilyttää suuria määriä vihanneksia ja hedelmiä. Erillisellä lihan ja kalan säilytyslaatikolla on oma kylmän ilman lähteensä, mikä varmistaa ruoan säilymisen tuoreempana pitempään. Lisää tilaa ja optimaaliset olosuhteet erilaisiin tarpeisiin.


Tarkista jääkaapin sisältö helposti

Joskus jääkaapin takaosaan voi unohtua jotain. Jääkaappiimme upotettu LED-valaistus valaisee jääkaapin tasaisesti niin, että sisällön tarkistaminen on helppoa. Koska valaisimet on sijoitettu jääkaapin etuosaan, jääkaapin sisältö ei himmennä niiden tehoa. Ja mikä parasta, LED-valot ovat pitkäikäisiä ja energiatehokkaita.


Vähemän puhdistamista: antiFingerprint

Jääkaapin korkealaatuisissa teräsovissa on erikoispinnoite: AntiFingerprint-pinnoite ehkäisee itsepintaisia sormenjälkiä teräspinnoilla.


Parempi ratkaisu pullojen säilytykseen

Pullot tarvitsevat jääkaapissa oman säilytysratkaisun. Siemensin bottleRack-telineessä voit säilyttää isot ja pienet pullot sekä tölkit ilman, että ne kolisevat jääkaapin sisällä. Yksittäiset säilytyspaikat pitävät pullot tiukasti paikallaan, turvallisesti, mutta silti helposti käytettävissä. Pullojen säilytys ei koskaan ole ollut näin kätevää.


Kaikki helposti ulottuvilla

Tavaroiden ottaminen ja takaisin laittaminen on helppoa, sillä profiilikannattimien ansiosta lasihyllyt voi nyt vetää puoliksi ulos kaapista. Näin sisältö on helppo nähdä, eikä mikään jää piiloon. Hyllyt liukuvat sujuvasti eivätkä pääse kallistumaan, joten ne voi vetää ulos myös silloin, kun ne ovat täynnä tavaraa. Kehyksettömät hyllyt on valmistettu korkealaatuisesta ja kestävästä lasista.


Vakaa lämpötila: superCooling

Pikajäähdytyspainikkeella sisälämpötila laskee nopeasti +2 °C:een. Tämä estää lämpimien elintarvikkeiden aiheuttaman lämpötilan nousun kylmälaitteessa.


Lisää tilaa tuoretavaroille

Siemens hyperFresh on suuri säilytyslaatikko, joka pitää vihannekset ja hedelmät juuri oikeassa ilmankosteudessa. Ne säilyvät herkullisina ja tuoreina pidempään, ja niiden vitamiinit ja ravintoaineet säilyvät pitkään.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Tyyppi Jääkaappi
Tuotekoodi KS36VVIDP1
Energialuokka D
Äänitaso (dB) 39
Väri Teräs
Vaatii kalusteoven Ei
0 °C -tila Kyllä
Lämpötilan näyttö Kyllä
Pulloteline Kyllä
Liukukiskot vihanneslaatikossa Kyllä
WIFI Ei
Säätöjalat Kyllä
Siirtopyörät Kyllä
Oven saranointi Vasen
Kätisyys vaihdettavissa Kyllä
Tilavuus (l) 346
Korkeus (mm) 1860
Leveys (mm) 600
Syvyys (mm) 650
Paino (kg) 66
Valmistusmaa Puola
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4242003924846
Tuotenumero 118007

Liitteet

document-download
Käyttöohje
document-download
Energiamerkintä
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...