Jääkaapit yli 179 cm

Suuri valikoima jää/viileäkaappeja valkoisena, teräksisenä ja trendikkäänä mustana suosituimmilta merkeiltä: Samsung, Husqvarna, Bosch, Cylinda, Miele, Siemens... Muistathan myös kylmälaitteiden alle tulevan turva-altaan. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Tilavat jääkaapit yli 179cm

Isot laadukkaat jääkaapit ja viileäkaapit

Täältä löydät Veikon Koneen laajan valikoiman jääkaappeja useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten Husqvarna, Electrolux, Bosch, Samsung, Cylinda ja Elvita. Meillä on jääkaappeja, jotka on mukautettu tarpeisiisi riippumatta siitä haluatko mustan, valkoisen vai ruostumattomasta teräksestä valmistetun jääkaapin. Perheen koon ja käyttötarpeiden mukaan voit päättää kuinka paljon jääkaapissa pitäisi olla tilaa. Veikolta löydät niin suuret kuin pienemmätkin jääkaapit kaikilla ominaisuuksilla pullotelineistä ulkoisiin näyttöihin ja jopa wifi-yhteys mahdollisuuteen. Katso Veikon tarjouslehti, josta löydät viimeisimmät kodinkone- ja kylmälaitetarjoukset ja löydä omasi!


Jääkaapin sijainti ja koko

Tarvitsetko paljon tilaa suurelle määrälle ruokaa? Onko sinulla suuri talo ja keittiö, jossa on myös runsaasti tilaa tilavammalle jääkaapille? Sitten kannattaa ostaa iso jääkaappi, johon mahtuu paljon ruokaa ja joka mahdollistaa ruoan nopean jäähdytyksen, jotta ne pääsevät oikeaan lämpötilaan nopeasti, kun olet asettanut ne jääkaappiin.


Pienempään tarpeeseen

Jos asut pienessä kotitaloudessa tai haluat pienen jääkaapin vaikkapa kesämökille on parempi etsiä pienempiä ja joustavampia malleja. Veikon Koneelta löydät niin pienempään kotiin mutta kuitenkin täysiaikaiseen käyttöön sopivat keskikokoiset jääkaapit kuin erityisen pienet alle 90 cm jääkaapit.


Seuraa energiamerkintöjä ja lämpötilaa

Muista seurata jääkaapin lämpötilaa, jotta se ei kuluta energiaa tarpeettomasti. Jääkaappien on hyvä olla noin 5 °C:n lämpötilassa ja monissa Veikon Koneen jääkaapeissa onkin selkeät digitaalinäytöt helpottamaan hallintaa. Voit asettaa haluamasi lämpötilan avaamatta ovea sekä tarkastella vallitsevaa lämpötilaa. Monista löytyy myös pikajäähdytys sekä automaattinen paluu oikeaan lämpötilaan, jotka auttavat niin energiansäästössä kuin ruoan täydellisenä pidossa. 


Pidä silmällä myös energiamerkintää

Energiamerkki kertoo sinulle kuinka paljon energiaa jääkaappi käyttää, kuinka äänekäs se on, ja kuinka tilava se on. Maaliskuussa 2021 tuli voimaan uudet energiamerkinnät A-G:hen, josta johtuen useimmilla jääkaapeilla energialuokka on nyt asteikon alapäässä jättäen siten tilaa edistyksiin tulevaisuudessa. Ne ovat kuitenkin edelleen vähintään yhtä energiatehokkaita kuin ennen uutta asteikkoa. Jos haluat tietää lisää uusista energiamerkeistä löydät täältä Veikon oppaan.


Jääkaappisi tyyli ja sisustus

On hyvä lukea tarkasti jääkaapin sisustan kuvaus. Jos sinulla on yleensä jääkaappi täynnä ruokatavaroita, voit tarkistaa jääkaapin sisustan ja valaistuksen sopivuuden omaan käyttöön. Tarvitsetko ylimääräisiä laatikoita hedelmille ja vihanneksille tai 0 °C -tila laatikon lihalle ja kalalle? Ovatko hyllyt siirrettävissä niin, että voit helposti muokata jääkaapin omaan käyttöön? Voiko kaapin pakata täyteen peittämättä valoa?


Omaan tyylin sopiva jääkaappi

Haluatko klassisen valkoisen, tyylikkään ruostumattoman teräksisen tai trendikkään mustan jääkaapin? Vai etsitkö integroitua jääkaappia, jonka sopeutat muun keittiön sisustukseen kalusteovella? Anna tyylisi ja makusi hallita mitä tyyliä ja muotoilua jääkaappisi tulisi edustaa. Veikon Koneen laajasta valikoimasta löydät varmasti omasi.


Jääkaapin asennus ja vanhan poisvienti

Uutta jääkaappia ostaessa voit valita Veikon palveluista niin kylmälaitteen käyttöönoton ja asennuksen kuin vanhan laitteen poisvienninkin. Näin jääkaappi tuodaan kätevästi suoraan kotiin vanhan tilalle ja pääset suoraan hyödyntämään uutta kylmälaitettasi. Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja.