REMINGTON S6606 CURL & STRAIGHT MUOTOILURAUTA

REMINGTON S6606 CURL & STRAIGHT MUOTOILURAUTA
Katso arvostelut
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda
Kierretyt muotoilulevyt
Digitaalinen lämpötilansäätö
5 lämpötilaa 150 °C – 230 °C
Käyttövalmis 30 sekunnissa
Automaattinen virrankatkaisu
Takuu 3 vuotta

Kuvaus / REMINGTON S6606 CURL & STRAIGHT MUOTOILURAUTA

Remington S6606 Curl & Straight Confidence muotoilurauta kierretyillä muotoilulevyillä.

Remington Curl & Straight Confidence on vastaus Sinulle, joka tavoittelet yksinkertaista muotoilua mutta monipuolisia tuloksia. 

Tällä helppokäyttöisellä, meidän ainutlaatuisella 2-in-1-muotoiluraudalla voit työstää laineita, luoda upeita kiharoita tai suoristaa hiuksesi tasaisen sileiksi.


Ainutlaatuiset kierretyt muotoilulevyt tarjoavat avun erityisesti niille, jotka kokevat suoristusraudalla kihartamisen hankalaksi. Helppokäyttöisyys merkitsee sitä, että saat luotua haluamasi lookin minimitekniikalla. Tasainen, pyöristetty runko-osa viilentää hiukset välittömästi ja takaa näin pitkäkestoiset kiharat. Curl & Straight Confidence -muotoiluraudan ansiosta voit näyttää upealta helpommin kuin koskaan.


Digitaalinen lämpötilan säätö (5 lämpötilaa 150 °C – 230 °C) tarjoaa mahdollisuuden valita juuri Sinun hiuksillesi optimaalinen muotoilulämpötila. Keraamiset levyt, joissa on antistaattista turmaliinia, takaavat sen, että muotoilurauta liukuu hiuksissa vaivattomasti ja tuloksena on upeat, sileät ja kiiltävät hiukset. 


Muotoilurauta on käyttövalmis vain 30 sekunnissa! Siinä on myös lämpötilan boost-toiminto, mikäli sattuisit tarvitsemaan hieman lisälämpöä täydelliseen viimeistelyyn.


Curl & Straight Confidence -muotoiluraudan viileät kärkiosat helpottavat käsittelyä suojelemalla sormenpäitäsi. Lisäksi siinä on lämmönkestävä suojus sekä automaattinen virrankatkaisu 60 minuutin jälkeen, niin että voit lähteä kotoa turvallisin mielin.


Curl & Straight Confidence on ihannemuotoiluväline Sinulle, joka haluat säästää aikaa ja vaivaa.


Kimmoisat kiharat Miten olisi kunnon kimmoisat kiharat? Remingtonin Curl and Straight Confidence -muotoilurauta on täydellinen väline hiusten kihartamiseen suoristusraudalla. Purista vain pieni hiusosio muotoilulevyjen väliin. Ota kiinni viileästä kärkiosasta ja kierrä muotoilijaa 180°. Liuuta sitten alaspäin hyvin hitaasti muotoilijan asentoa muuttamatta.


Pehmeät laineet Eikö pehmeiden laineiden muotoilu suoristajalla tahdo onnistua? No nyt onnistuu. Purista vain keskikokoinen hiusosio muotoilulevyjen väliin. Ota kiinni viileästä kärkiosasta ja kierrä muotoilijaa 180°. Liuuta sitten alaspäin hyvin hitaasti muotoilijan asentoa muuttamatta. Harjaa hiukset, kun ne ovat jäähtyneet.


Sileää suoraa Sen lisäksi, että Remingtonin Curl and Straight Confidence on erinomainen työkalu kimmoisien kiharoiden muotoiluun, se on myös upea suoristaja. Jos haluat tasaisen sileät hiukset, purista vain keskikokoinen hiusosio muotoilulevyjen väliin. Ota kiinni viileästä kärkiosasta ja liuuta tasaisesti alaspäin.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Tyyppi Muotoilurauta
Tuotekoodi S6606
Korkeus (mm) 287
Leveys (mm) 40
Syvyys (mm) 40
Paino (kg) 0.35
Valmistajan takuu (Kk) 36
EAN-koodi 4008496985296
Tuotenumero 115517
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...