NETATMO LISÄYKSIKKÖ SÄÄASEMAAN

NETATMO LISÄYKSIKKÖ SÄÄASEMAAN

Verkkokaupan varastossa
Arvioitu toimitusaika 4-8 arkipäivää

Netatmo -ylimääräinen älymoduuli sisätiloihin voidaan sijoittaa mihin tahansa huoneeseen: lastenhuoneeseen, olohuoneeseen, kellariin tai keittiöön.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / NETATMO LISÄYKSIKKÖ SÄÄASEMAAN

Mittauksia kotisi jokaisesta huoneesta

Netatmo -ylimääräinen älymoduuli sisätiloihin voidaan sijoittaa mihin tahansa huoneeseen: lastenhuoneeseen, olohuoneeseen, kellariin tai keittiöön. Se mittaa lämpötilan, kosteuden ja hiilidioksidipitoisuuden huoneesta, johon se on asennettu.


Saat tärkeät ilmoitukset

Saat tiedon, kun sisäilmassa havaitaan muutos. Saat hälytyksen, kun huone on syytä tuulettaa. Lisäksi voit määrittää asetuksista yksilöllisesti, haluatko tiedon esimerkiksi alhaisesta lämpötilasta tai kosteudesta.


Helppo asennus

Ylimääräisen älymoduulin voi sijoittaa enintään 100 metrin päähän älykotisi sääasemasta.


Hyvä tietää

Netatmo -älykodin sääasemaan voi lisätä enintään kolme ylimääräistä älymoduulia sisätiloihin. Ylimääräinen älymoduuli sisätiloihin myydään erikseen, ja se toimii ainoastaan Netatmo -älykodin sääaseman kanssa, joka myydään erikseen.

Tekniset Tiedot

Tyyppi Lisäyksikkö sääasemaan
Tuotekoodi NIM01-WW
Korkeus (mm) 105
Leveys (mm) 35
Syvyys (mm) 35
Paino (kg) 0.34
EAN-koodi 3700730500203
Tuotenumero 113039
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...