HP LASERJET M110WE LASERTULOSTIN

HP LASERJET M110WE LASERTULOSTIN

Tilaustuote
Varaa ja nouda
Arvioitu toimitusaika 10-45 arkipäivää.

Maailman pienin laser luokassaan. Suunniteltu tehokkaaseen nopeaan tulostukseen. Sisältää HP+ älykkään tulostusjärjestelmän, 6 kuukauden ilmaisen Instant Ink -palvelun ja kolmen vuoden takuun.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / HP LASERJET M110WE LASERTULOSTIN

Maailman pienin laser luokassaan. Suunniteltu tehokkaaseen nopeaan tulostukseen. Sisältää HP+ älykkään tulostusjärjestelmän, 6 kuukauden ilmaisen Instant Ink -palvelun ja kolmen vuoden takuun. Tämä tulostin sopii parhaiten kotitoimistoon, jossa on rajoitettu toimistotila ja heille jotka etsivät pientä mustavalkotulostinta.


FIKSU MUSTETILAUS

Muste ei enää koskaan lopu kesken ja säästät Instant Inkillä. Kun muste on vähissä, saat sitä lisää toimitettuna. HP+ sisältää 6 kuukautta Instant Ink -palvelua. Tämän jälkeen Instant Ink -palvelusta veloitetaan kuukausimaksu, ellei palvelutilausta lopeteta.


SMART-SOVELLUS

Tuottavuutta mukana taskussasi. Tulosta ja skannaa mobiililaitteella HP Smart -sovelluksella. Hyödynnä edistynyttä skannausta, mobiilifaksia ja tuottavuusominaisuuksia 24 kuukauden ajan HP+:lla.


FIKSU PLANEETTAMME HYVÄKSI

Merkityksellistä tulostamista HP+ asettaa planeettamme etusijalle tulosteilla, jotka eivät vaikuta haitallisesti metsäkatoon sekä suljetun kierron kierrätyksellä.


Huom! Laite vaatii toimiakseen internet-yhteyden.

Tekniset Tiedot

Monitoimilaite Ei
Tulostintyyppi Laser
Paperin koko A4
Mustekasetin tyyppi Muste
WIFI Kyllä
Tulostusnopeus, musta (sivua/min) 20
Väritulostus Ei
Tyyppi Mustavalkolasertulostin
Tuotekoodi 7MD66E
Korkeus (mm) 158.9
Leveys (mm) 346.3
Syvyys (mm) 189.3
Valmistajan takuu (Kk) 12
EAN-koodi 195122067014

Asiakkaidemme mielipiteet

Tuote
Hyvä!
Arvostelija
Hyvä tulostin opiskelijalle joka ei tarvii skannusta tai väritulostusta

1 Tuote

/ sivu
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...