Pelikannettavat

Veikolta löydät laajan valikoiman peliläppäreitä parhailta merkeiltä kuten Acer, Asus, HP, Lenovo ja MSI! Palvelemme Sinua yli viidelläkymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomea. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Suorituskykyiset pelikannettavat liikkuvaan pelielämään

Nopeaa ja voittoisaa PC-pelaamista kätevästi kannettavalla tietokoneella

Aiemmin hardcore-pelaajia palvelivat paremmin järeät pöytäkonejättiläiset, jotka olivat kaikkea muuta kuin mukana kulkevia. Mutta kannettavien tietokoneiden tekniikka on noussut harppauksin viime vuosina, mikä antaa pelaajille tasosta riippumatta mahdollisuuden kokea uskomattoman nopeaa ja tasaista pelaamista tien päälläkin. Veikon Koneen Gaming valikoimasta löydät tehokoneet niin aloitteleville pelaajille kuin amattilaistason hardcore-pelaajille. Kannettavat peliläppärit valmistajilta kuten Acer, Asus, Lenovo, HP, ja MSI takaavat ettei peliteho koskaan lopu kesken. Katso myös parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje niin pysyt ajantasalla parhaista Gaming tarjouksista!


Mikä on pelikannettava?

Hyvä pelikannettava ylittää tavallisen tietokoneen prosessointinopeuden ja grafiikan laadun kiitos suuremman muistin, tehokkaiden prosessorien sekä näytönohjainten ja nopean päivitysnopeuden sekä matalan vasteajan näyttöjen. Verrattuna tavallisiin kannettaviin tietokoneisiin pelikannettavat ovat paljon tehokkaampia käsittelemään yksityiskohtaisia ​​pelejä, jotka edellyttävät huippuluokan tehoa.


Mikä tekee hyvän pelikannettavan?

Tärkein ainesosa on tehokas GPU (Graphics Processing Unit) eli näytönohjain. Jotta voisit kokea uusimmat pelit parhaimmillaan, tarvitset erityisen tehokkaan näytönohjaimen, joka mahdollistaa sujuvan pelattavuuden ja optimoidun grafiikan. Uusimmat pelikannettavat valmistajilta kuten Asus, MSI ja Lenovo on varustettu erittäin tehokkailla näytönohjaimilla kuten NVIDIA GeForce RTX sarjan mallit. Niiden tehon lähteenä on NVIDIA Turing arkkitehtuuri, joka tukee muun muassa uusinta raytracing teknologiaa ja mahdollistaa entistä elävämmät visuaalit. Toisin sanoen nämä kannettavat tietokoneet on rakennettu tarjoamaan pelikokemus, jolle mikään ei vedä vertoja.


Prosessori ja muisti

Lisäksi pelikannettavissa tärkeää ovat prosessointiteho sekä käyttömuistin määrä. Uusimmat ja tehokkaimmat AMD Ryzen ja Intel Core prosessorit pitävät huolta etteivät pelit pätki intensiivisimmissäkään peleissä. Samoin tavallisia kannettavia suurempi määrä RAM-muistia takaa että suuretkin pelimaailmat latautuvat nopeasti ja tasaisesti. Tietenkin peliläppärit tarvitsevat myös suuret määrät tallennustilaa jopa 2 teratavuun asti nykypelien aina kasvavan koon takia. Läppäreissä muisti on nykyään SSD-muodossa, jotta sekin on salamannopeaa ja pelaamiseen sopivaa.


Ota kaikki irti kannettavasta pelitietokoneesta

Kun olet valinnut parhaiten tarpeisiisi sopivan pelikannettavan kannattaa varmistaa, että sinulla on myös täydelliset lisävarusteet pelaamiseen. Nopeista pelihiiristä parhaalla DPI:llä mekaanisiin pelinäppäimistöihin sekä tietenkin mukaansa tempaavaa audiota tarjoaviin pelikuulokkeisiin, kaiken saat Veikolta. Samoin myös pelikokemuksen kruunavat lisänäytöt sekä pelituolit ja pöydät, jotka pitävät pelaamisen mukavana pidempienkin sessioiden ajan.