PRINCESS SMART GLASS PANEL LÄMMITIN

Tilasuositus max. 25 m2
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

Maksimi tilasuositus 25 m2

Teho 2000 W

WiFi

Kosketusnäyttö

Kuvaus / PRINCESS SMART GLASS PANEL LÄMMITIN

Princess Smart Glass lämmitin

Paneelilämmittimessä on moderni muotoilu ja se on todellinen katseenvangitsija sisustuksessasi. Ohjaa älykästä lämmitintä HomeWizard Climate -sovelluksella ja varmista, että tulet aina kotiin lämpimään ja viihtyisään huoneeseen. 2000 W tehon ansiosta lämmitin lämpenee nopeasti, joten sinun ei tarvitse istua kylmässä pitkään. Kiinnitä paneelilämmitin seinään pysyväksi lämmittimeksi tai ota mukaasi mihin huoneeseen tarvitset. Princess Smart Glass Panel Heater on upea lisä älykkääseen kotiisi ja välttämätön talvella.


Ylellinen muotoilu ja laajat mahdollisuudet

Princess Smart Glass Panel lämmittimessä on ylellinen ulkonäkö lasikotelon ja LED-merkkivalojen ansiosta. Kosketusnäytön tai älypuhelimen sovelluksen kautta voit valita kaksi erilaista lämmitysasetusta ja asettaa ajastimen. Ajastimella voit päättää, kuinka kauan haluat lämmittimen olevan päällä ja milloin se sammuu automaattisesti. Paneelilämmittimessä on säädettävä termostaatti ja se voi lämmittää välillä 15⁰ - 35⁰.


Lämmitä kotisi HomeWizard Climate -sovelluksella

Princess Smart Glass Panel lämmitin on täydellinen lisä älykotiisi. iOS- tai Android HomeWizard Climate -sovelluksella voit ohjata paneelilämmitintäsi missä tahansa. Sovelluksessa voit kytkeä lämmittimen päälle/pois ja säätää lämpötilaa. Aseta aikataulut tai aloita makuuhuoneesi lämmitys siivotessasi. Näin sinun ei koskaan tarvitse nukkua kylmässä makuuhuoneessa.


Turvallinen käyttää

Princess Smart Glass Panel lämmitin on erittäin turvallinen käyttää. Lämmitin sammuu automaattisesti, kun se kuumenee liian kuumaksi ylikuumenemissuojan vuoksi. Tämän lisäksi paneelilämmitin on turvallinen käyttää myös lapsiperheessä. Voit aktivoida lapsilukon näytön tai sovelluksen kautta, kun asetat lämmittimen lapsesi makuuhuoneeseen.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Tyyppi Lämmitin
Tuotekoodi SmartGlassHeater
Maksimi tilasuositus (m2) 25
Kaukosäädin Ei
Ajastettu käynnistys Kyllä
WIFI Kyllä
Siirtopyörät ei
Elektroninen termostaatti Kyllä
Öljytäytteinen Ei
Liitäntäteho (W) 2000
Korkeus (mm) 380
Leveys (mm) 920
Syvyys (mm) 90
Paino (kg) 4
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 8712836971929
Tuotenumero 118575

Liitteet

document-download
Käyttöohje
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...