BAMIX M160 ONE SAUVASEKOITIN

BAMIX M160 ONE SAUVASEKOITIN

Valkoinen
Verkkokaupan varastossa
Varaa ja nouda
Arvioitu toimitusaika 4-8 arkipäivää.

Sauvasekoittimien klassikko on omaa luokkaansa. Bamix ei ole vain sauvasekoitin, vaan yhdistetty tehosekoitin ja maailman pienin monitoimikone.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / BAMIX M160 ONE SAUVASEKOITIN

Sauvasekoittimien klassikko on omaa luokkaansa. Bamix ei ole vain sauvasekoitin, vaan yhdistetty tehosekoitin ja maailman pienin monitoimikone.


Laadukas vaihtovirtamoottori on ekologinen, käyttää vähemmän sähköä ja tekee tuotteesta lähes elinikäisen. Laadun takeena Bamix sauvasekoittimen moottorilla on elinikäinen takuu kotikäytössä. Bamix tuotteet valmistetaan käsityönä Sveitsissä.


Mukana monikäyttöinen yleisterä, jolla hienonnat keitetyt ja raa’at vihannekset, soseutat hedelmät ja marjat, keitot ja kastikkeet. Erikseen myytävillä lisälaitteilla saat laitteesta entistä monipuolisemman. Esim. SliceSy viipalointi ja raastinlaite tekee Bamixistasi minikokoisen monitoimikoneen!


Bamix on kaksoiseristetty, joten voit huoletta käyttää sitä kuumassa kattilassa ja pannussa. Kaikki ruoan kanssa tekemisissä olevat osat ovat ruostumattomia ja ruoka aineita kestäviä eikä niistä lähde sivumakuja. Laitteen puhdistus ei voi olla helpompaa; pesuaineita ei tarvita vaan käytön jälkeen ajat lämpimässä vedessä kakkosnopeudella, ja voimakas turbulenssi vedessä puhdistaa ruoan kanssa kosketuksissa olleet osat.


  • 160 W vaihtovirtamoottori on kestävä ja hiljainen
  • Kaksoiseristetty runko
  • Suojatut kytkimet
  • Kaksi nopeutta
  • Kierrejohto
  • Mukana yleisterä

Tekniset Tiedot

Tyyppi Sauvasekoitin
Tuotekoodi BXM160ONE.W
Väri Valkoinen
Pakkauksen sisältö Sauvasekoitin, yleisterä
Liitäntäteho (W) 160
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 7610497620105
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...