BOSCH SMU46KW10S ASTIANPESUKONE

BOSCH SMU46KW10S ASTIANPESUKONE

Valkoinen
Tilaustuote
Varaa ja nouda
Arvioitu toimitusaika 10-45 arkipäivää.

30€ rahaa takaisin!


Ääni 46 dB

Kolmas koritaso aterimille

Extra Dry -kuivausohjelma

Hiiliharjaton moottori

VarioFlex-korijärjestelmä

Kuljetus alk. 29,90 €
Tarvitsetko apua asennuksessa? Joutaako vanha laitteesi kierrätykseen? Toimitustavan sekä lisäpalvelut voit valita kassalla. Lue lisää

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / BOSCH SMU46KW10S ASTIANPESUKONE

Ostaessasi tämän tuotteen 3.4. - 16.7.2023. välisenä aikana, saat 30€ rahaa takaisin, kun rekisteröit tuotteen osoitteessa: https://www.bosch-home.fi/uutiset-ja-kampanjat/cashback-kampanja/energycashback!


Extra Dry

Muoviastiat jäävät usein märiksi astianpesukoneessa pesun jälkeen. Tästä syystä Boschin astianpesukoneissa on ExtraDry-ohjelma. Se nostaa lämpötilaa viimeisessä huuhtelussa ja pidentää kuivausaikaa. Tällöin myös muoviastiat, kuten tuttipullot tai piknik-astiat tulevat hohtavanpuhtaiksi ja täysin kuiviksi.


VarioFlex-korijärjestelmä

Innovatiivinen VarioFlex-korijärjestelmä, jossa on lukuisia säätömahdollisuuksia tuomaan lisätilaa astioille kaikilla koritasoilla. Säädettävät, taittuvat ja liikkuvat osat ovat punaisia, joten tunnistat ne helposti.


Rackmatic-järjestelmä

Rackmatic-järjestelmän ansiosta yläkorin korkeutta voi säätää jopa 5 cm. Ja se onnistuu myös kori täynnä. Tämä tarkoittaa entistäkin enemmän vaihtoehtoja ja maksimaalista mukautuvuutta.


Puhtaat ja kuivat lasit

Kuinka monta kertaa olet tyhjentänyt astianpesukoneen huomaten, että astiat ne ovat edelleen likaisia ​​ tai märkiä ja tarvitsevat lisäpuhdistusta? Uusi lasi 40° -ohjelma puhdistaa hellävaraisesti juomalasit, jopa korkealaatuiset kristallilasit, kuivaten ne samalla optimaalisesti loistavan kiiltäviksi. Tämä on mahdollista alemmilla pesulämpötiloilla, huuhteluvaiheen lämpötilan säädöllä sekä pidennetyllä kuivausjaksolla. Anna laseillesi niiden ansaitsemaa hoitoa.


Pesuaineannostelija

Pesuaineannostelija takaa optimaalisen pesutuloksen ja hiljaisemman pesuprosessin. Puhdistusaine putoaa pesuainelokerosta yläkorin erityiseen altaaseen, josta se liukenee tehokkaasti.


Eco Silence Drive -moottori

Voidaksesi pestä vielä tehokkaammin, olemme kehittäneet taloudellisen Eco Silence Drive -moottorin. Sille on ominaista nopeus, energiatehokkuus ja pieni virrankulutus. Hiiliharjaton moottori on hyvin hiljainen ja vakuuttaa erinomaisilla pesutuloksillaan.

Tekniset Tiedot

Tyyppi Astianpesukone
Tuotekoodi SMU46KW10S
Energialuokka E
Äänitaso (dB) 46
Väri Valkoinen
Etupaneeli Normaali
Vaatii kalusteoven Ei
Sijoitustapa Kalusteisiin sijoitettava
Pesutasojen lukumäärä 3
Astiastojen lukumäärä 13
Erillinen aterintaso Kyllä
Sisävalaistus Ei
Automaattinen luukun avaus Ei
Hiiliharjaton moottori Kyllä
Automaattiannostelu Kyllä
WIFI Ei
Pesualtaan materiaali Teräs/polinox
Säädettävä korkeus Kyllä
Korkeus min. (mm) 815
Korkeus max. (mm) 875
Leveys (mm) 598
Syvyys (mm) 573
Paino (kg) 38.4
Valmistusmaa Turkki
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4242005417766
Tuotenumero 120934

Liitteet

Liittyvät tuotteet

Tollco K60 Turva-allas
24,90 €
Varastossa
Varaa ja nouda
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...