APPLE IPAD 10,2" (2021) 256GB WIFI

APPLE IPAD 10,2" (2021) 256GB WIFI
WI-FI, HOPEA
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

Tehokas. Helppokäyttöinen. Monipuolinen. Vaikuttavan yksityis­kohtaisen 10,2 tuuman Retina-näytön, A13 Bionic sirun ja helppokäyttöisen iPadOS 15 avulla uusi iPad on suunniteltu kaikkeen, mistä tykkäät. Töihin, pelaa­miseen, luovuuteen, oppi­miseen, yhteyden­pitoon, koko päivän akun kestolla.

Kuvaus / APPLE IPAD 10,2" (2021) 256GB WIFI

Tehoa joka käyttöön

A13 Bionic ‑siru tekee kaikesta sujuvampaa aina viestittelystä ja netissä surffailusta useiden appien yhtä­aikaiseen käyttöön. Jopa 20 % nopeampi näytön­ohjain tarjoaa tarvit­semasi graafisen suorituskyvyn. Sopii loistavasti myös mukaansa­vievien pelien pelaamiseen. Aiempaa tehokkaampi Neural Engine puolestaan pyörittää kone­oppimiseen perustuvia ominai­suuksia, kuten live-tekstiä iPadOS 15:ssä. Ja koko päivän kestävän akun ansiosta iPad on valmis töihin niin pitkään kuin tarvitset.


Vaikuttava näyttö työhön ja viihteeseen

Vaikuttavan yksityis­kohtainen ja väri­kylläinen 10,2 tuuman Retina-näyttö on erin­omainen alusta elokuville, projekti­töille tai uuden mestari­teoksesi piirtä­miseen. True Tone säätää näyttöä huoneen väri­lämpö­tilaan sopivaksi, eli sitä on mukava katsella kaiken­laisessa valaistuk­sessa.


Kuvaa, editoi, jaa

12 Mpix etukameran ultra­laajakulma tuo reippaasti korkeamman kuvan­laadun, joten selfiet ja ryhmä­kuvat näyttävät yhä paremmilta ja 8 Mpix taka­kameralla saat tarkkoja ja eloisia kuvia sekä videoita. Valokeila tekee video­puheluista kiinnos­tavampia pitämällä sinut aina automaat­tisesti kuvan keskellä. Ja sillä voit tehdä hauskoja videoita julkais­tavaksi suosituissa some-apeissa.


Yhteydet kunnossa

Nopea wifi-yhteys pitää sinut linjoilla kotona, töissä, koulussa tai missä iPadisi kanssa oletkin. Lataa tiedostoja, striimaa elokuvia, työsken­tele kolle­goiden kanssa tai lataa sisältöä melkein missä tahansa.


Tehokas ja helppokäyttöinen iPadOS

iPadOS 15 vie iPadin kyvyt vieläkin pidem­mälle entistä helpommin löydet­tävillä moniajo-ominai­suuk­silla, uusilla tavoilla hakea ja järjes­tellä tietoja sekä kehitty­neem­millä muistiin­pano­toiminnoilla. iPadin mukana tulee tehokkaita Applen suunnit­telemia appeja, kuten Kuvat, Kartat, Viestit, Mail ja Safari. Ja App Storen yli miljoonan juuri iPadille suunni­tellun apin joukosta löydät sopivan kaikkeen mitä puuhaatkin.


Kaikille sopiva ja yksityisyytesi suojaava

iPadissa on käyttö­apu­ominaisuuksia, joilla tuetaan näköön, kuuloon sekä motorisiin ja kogni­tiivisiin taitoihin liittyviä erityis­tarpeita. Esimerkiksi FaceTimen viittoma­­kielen korostus tunnistaa osallistujan käyttämän viittoma­­kielen ja nostaa hänet esille FaceTime-ryhmä­puhelussa. Kuten jokainen Applen tuote, iPad on suunniteltu sinun yksityi­syyttäsi ja tieto­turvaasi ajatellen. Se ei aina ole helppoa. Mutta se on juuri sellaista inno­va­tiivi­suutta, johon me uskomme.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

SIM-kortti Ei tuettu
Käyttöjärjestelmä iOS
5G Ei
WIFI Kyllä
Paneelin tyyppi IPS
Näytön koko (tuumaa) 10.20
Näytön resoluutio pikseleinä 1620 x 2160
Tallennuskapasiteetti (GB) 256
NFC Ei
Bluetooth Kyllä
Akun kapasiteetti (mAh) 7306
Sisäänrakennettu kamera Kyllä
Sisäänrakennettu mikrofoni Kyllä
Sormenjäljenlukija Kyllä
Väri Hopea
Tuotekoodi MK2P3KN/A
Korkeus (mm) 250.6
Leveys (mm) 174.1
Syvyys (mm) 7.5
Paino (kg) 0.487
Valmistajan takuu (Kk) 12
EAN-koodi 194252516713
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...