Tuotteet {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Tuotteet {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu

Erillisuunit ja keittotasot kaikkeen käyttöön

Uunit ja keittotasot ovat joka kodin perusvarusteisiin kuuluvia kodinkoneita, joilla ruuanlaitto sujuu vaivattomasti ja tehokkaasti persoonallisemmassakin keittiössä. Veikon Koneelta löydät erilliset uunit ja keittotasot jokaiseen tarpeeseen. Perusmalleista aina huippuominaisuuksilla varustetuihin uutuuksiin kunnianhimoisempia kotikokkeja varten. Alan tunnetuimmat tuotemerkit Husqvarnasta, Samsungiin ja Electroluxiin toimivat laadun takeena ja pitävät huolta tyytyväisyydestä.

Erillisuunit

Nykypäivän moderneissa sisäänrakennettavissa erillisuuneissa on monia teknisiä ominaisuuksia sekä ruoanlaittoon että puhdistukseen. Pidätkö leipomisesta? Silloin erillisuuni, jossa on kiertoilmatoiminto voi olla täydellinen valinta sinulle. Tämän toiminnon avulla lämpö jakautuu tasaisesti koko uuniin ja saat täydellisesti paistetut leivonnaiset. Vaativammille kotikokeille uuni, jossa on paistolämpömittari tai höyrytoiminto voi olla oiva valinta. Tai ehkä integroitu mikrotoiminto houkuttelee? Veikolta löydät kaiken tämän ja enemmän. Valitse sinulle ja omaan ruoanlaittoon parhaiten sopiva vaihtoehto täältä.

Keittotasot

Veikon Koneen laajasta keittotasojen valikoimasta löydät sekä induktio- että keraamiset tasot. Näitä löytyy eri mitoilla ja keittoalueiden lukumäärällä, jotka varmasti sopivat joka keittiöön. Monet tasoista ovat joustavilla keittoalueilla varustettuja jolloin, niitä voidaan yhdistää ja sovittaa käytettävän pannun mukaan. Tehostin toiminnoilla puolestaan voit saada ylimääräistä tehoa yhdelle tai useammalle keittoalueelle ja ajastuksella saat turvallisuutta. Ennen kuin ostat sisäänrakennetun keittotason on tiedettävä, kuinka suuri keittotason tulee olla. Veikon valikoimasta löydät malleja, joiden leveys on kätevä alle 40 cm, kattavampi 60 cm tai jopa suuri yli 60 cm.

Copyright © 2021 Veikon Kone