OBH NORDICA 7939 PRIME TYHJIÖPAKKAUSLAITE

OBH NORDICA 7939 PRIME TYHJIÖPAKKAUSLAITE

Teräs
Verkkokaupan varastossa
Arvioitu toimitusaika 4-8 arkipäivää.

Tehokas tyhjiöpakkauslaite, jossa kätevä pussirullan säilytystila

Myymäläsaatavuus

Kuvaus / OBH NORDICA 7939 PRIME TYHJIÖPAKKAUSLAITE

Tyhjiöpakkauslaite ruoan vakuumipakkaamiseen

Helppokäyttöinen, tehokas ja tyylikäs tyhjiöpakkauslaite, jossa kätevä pussirullan säilytystila. Tyhjiöpakkaaminen säilyttää elintarvikkeiden tuoreuden viisi kertaa pidempään kuin perinteiset säilytysmenetelmät sekä suojaa elintarvikkeita kylmävaurioilta. Kalan ja lihan marinointi kestää vain minuutteja tuntien asemesta. 


Tehokasta tyhjiöpakkaamista

OBH Nordican Prime tyhjiöpakkauslaite pystyy käsittelemään suuria määriä kerralla. Laitteessa on suuri tiivistyskapasiteetti, 12 litraa/minuuttissa.


Säästää tilaa

Tyhjiöpakatut pussit säästävät tilaa jääkaapissa ja pakastimessa. Pusseja voi käyttää mikroaaltouunissa ja Sous Vide -ruoanlaitossa.


Helppo käsitellä

OBH Nordica tyhjiöpakkauslaite sopii kaikenlaiseen säilytykseen jääkaapissa ja pakastimessa, ja sitä voidaan käyttää tyhjiön kanssa tai ilman. Pulssitoiminnon ansiosta se pystyy käsittelemään herkkiä ruokia erityisen huolellisesti ja säilyttää ruoan tuoreuden tunteen pidempään. Sen intuitiiviset toiminnot tekevät siitä erittäin helpon käyttää, ja kompaktin rakenteen ansiosta se on helppo ottaa esille ja laittaa takaisin kaappiin. Muovipussit ovat myös uudelleenkäytettäviä, mikä vähentää muovin kulutusta.


Jatkuvaan ja sujuvaan käyttöön

OBH Nordica tyhjiöpakkauslaitetta voidaan käyttää jatkuvasti ja tyhjiöpakkata jopa yksi pakkaus minuutissa. Tyhjiöpakkauslaite poistaa hapen, mikä sulkee maun ja pitää ruoan tuoreena pidempään.

Tekniset Tiedot

Tyyppi Tyhjiöpakkauslaite
Tuotekoodi 7939 Prime
Korkeus (mm) 215
Leveys (mm) 130
Syvyys (mm) 406
Paino (kg) 2
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 5708642079396
Tuotenumero 118365

Liitteet

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...