OBH NORDICA 7938 TYHJIÖPAKKAUSLAITE

OBH NORDICA 7938 TYHJIÖPAKKAUSLAITE

Musta-teräs
Verkkokaupan varastossa
Arvioitu toimitusaika 4-8 arkipäivää.

Tehokas tyhjiöpakkauslaite, jossa kätevä pussirullan säilytystila

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / OBH NORDICA 7938 TYHJIÖPAKKAUSLAITE

Tyhjiöpakkauslaite ruoan vakuumipakkaamiseen

Helppokäyttöinen, tehokas ja tyylikäs tyhjiöpakkauslaite, jossa kätevä pussirullan säilytystila. Tyhjiöpakkaaminen säilyttää elintarvikkeiden tuoreuden viisi kertaa pidempään kuin perinteiset säilytysmenetelmät sekä suojaa elintarvikkeita kylmävaurioilta. Kalan ja lihan marinointi kestää vain minuutteja tuntien asemesta. 


Helppo käsitellä

OBH Nordica tyhjiöpakkauslaite sopii kaikenlaiseen säilytykseen jääkaapissa ja pakastimessa, ja sitä voidaan käyttää tyhjiön kanssa tai ilman. Pulssitoiminnon ansiosta se pystyy käsittelemään herkkiä ruokia erityisen huolellisesti ja säilyttää ruoan tuoreuden tunteen pidempään. Sen intuitiiviset toiminnot tekevät siitä erittäin helpon käyttää, ja kompaktin rakenteen ansiosta se on helppo ottaa esille ja laittaa takaisin kaappiin. Muovipussit ovat myös uudelleenkäytettäviä, mikä vähentää muovin kulutusta.


Jatkuvaan ja sujuvaan käyttöön

OBH Nordica tyhjiöpakkauslaitetta voidaan käyttää jatkuvasti ja tyhjiöpakkata jopa yksi pakkaus minuutissa. Tyhjiöpakkauslaite poistaa hapen, mikä sulkee maun ja pitää ruoan tuoreena pidempään.

Tekniset Tiedot

Tyyppi Tyhjiöpakkauslaite
Tuotekoodi 7938
Korkeus (mm) 63
Leveys (mm) 150
Syvyys (mm) 372
Paino (kg) 1.5
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 5708642079389
Tuotenumero 118366

Liitteet

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...