DELL HDMI-VGA -ADAPTERI

DELL HDMI-VGA -ADAPTERI

492-11682
Verkkokaupan varastossa
Varaa ja nouda
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää

Dellin HDMI-VGA-sovitin

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / DELL HDMI-VGA -ADAPTERI

Monipuolisen Dellin HDMI-VGA-sovittimen avulla käyttäjä voi katsoa minkä tahansa kannettavan tietokoneen tai taulutietokoneen HDMI-liitännän kautta videosisältöä millä vain VGA-yhteensopivalla näytöllä tai projektorilla. Tämä DisplayPort-version 1.1a kanssa yhteensopiva, 1080p:n enimmäistarkkuutta tukeva käyttäjäystävällinen sovitin takaa ensiluokkaisen katselukokemuksen. 
Tämä plug-and-play-sovitin on helppo pitää aina mukana asiakkaille pidettäviä esityksiä tai kavereiden kanssa järjestettäviä elokuvailtoja varten. Sovittimen toisessa päässä on 19-nastainen HDMI-liitäntä ja toisessa 15-nastainen HDI5 VGA -liitäntä, joka on vakioliitäntä useissa erilaisissa VGA-yhteensopivissa näytöissä, projektoreissa ja teräväpiirtotelevisioissa.

Tekniset Tiedot

Tyyppi HDMI-VGA adapteri
Kaapelin pituus (m) 0.2
Tuotekoodi DAUBNBC084
Korkeus (mm) 175.3
Leveys (mm) 33
Syvyys (mm) 12.7
Paino (kg) 0.06
EAN-koodi 5397063212965
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...