GINO PIZZA OVENS MODENA PIZZAUUNI

GINO PIZZA OVENS MODENA PIZZAUUNI

Musta
Verkkokaupan varastossa
Varaa ja nouda
Arvioitu toimitusaika 4-8 arkipäivää.

Jos olet intohimoinen pizzaleipuri, Gino Pizza Ovens Modena on täydellinen juuri sinulle. Kaasukäyttöinen uuni tarjoaa korkean ja tasaisen lämmön, mikä takaa nopean ja tehokkaan pizzan paistamisen.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / GINO PIZZA OVENS MODENA PIZZAUUNI

Jos olet intohimoinen pizzaleipuri, Gino Pizza Ovens Modena on täydellinen juuri sinulle. Tämä uuni on täysin koottu ja heti käyttövalmis.


Täydellinen pizza 60 sekunnissa

Kaasukäyttöinen uuni tarjoaa korkean ja tasaisen lämmön, mikä takaa nopean ja tehokkaan ruoanlaiton. Edistyneellä tekniikalla pizzasi valmistuu vain 60 sekunnissa. Lisäksi kaasuöljy ei tuota savua tai likaa, mikä minimoi puhdistukseen käytettävän ajan ja tekee uunista erittäin käyttäjäystävällisen.


Monipuolinen uuni hyvän ruoan valmistukseen pizzan lisäksi

Modena on myös monipuolinen uuni, joka ei ole ainoastaan pizzan paistamiseen, vaan sitä voidaan käyttää myös muiden grillattujen tai paistettujen ruokien, kuten kalan, lihan ja vihannesten, valmistuksessa.


Tyylikäs ja käytännöllinen

Mattamustan ja italialaistyylisen muotoilunsa ansiosta Modena on tyylikäs lisä keittiöösi ja käytännöllinen koko sopii niin pienelle kuin isollekin perheelle. Uunia on helppo siirtää ja kuljettaa, joten voit ottaa sen mukaan vaikkapa piknikille.

Tekniset Tiedot

Tyyppi Pizzauuni
Tuotekoodi Modena
Korkeus (mm) 360
Leveys (mm) 437
Syvyys (mm) 614
Paino (kg) 17
Valmistajan takuu (Kk) 12
EAN-koodi 5060662360589
Tuotenumero 121047

Liitteet

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...