SONY PSLX310BT LEVYSOITIN

SONY PSLX310BT LEVYSOITIN

BLUETOOTH
Toimitetaan myymälästä
Verkkokaupan varastossa
Tilaustuote
Loppuunmyyty verkkokaupasta
Varaa ja nouda
Alkuperäinen vinyylin ääni. Uusi langaton vapausKoe ajaton vinyylikuuntelukokemus helppokäyttöisistä kaiuttimista, joissa on vakaa BLUETOOTH®-yhteys.

Kuvaus / SONY PSLX310BT LEVYSOITIN

Alkuperäinen vinyylin ääni. Uusi langaton vapaus. Koe ajaton vinyylikuuntelukokemus helppokäyttöisistä kaiuttimista, joissa on vakaa BLUETOOTH®-yhteys. PS-LX310BT-levysoitin toistaa suosikkilevysi ja uudelleen julkaistut klassikkolevyt selkeästi ja luonnollisesti.


Akustinen vinyylikokemus Nyt voit kuunnella vinyylikokoelmaasi kätevän langattomasti. Kuuntele suosikkilevyjäsi langattomista kaiuttimista tai kuulokkeista BLUETOOTH®-yhteydellä.


Aloita toisto heti kun haluat Kuuntele ilman johtoja BLUETOOTH®-yhteyttä tukevista laitteista tai liitä levysoitin suoraan äänentoistojärjestelmään sisäisen liitännän kautta. Helppokäyttöisellä levysoittimella musiikin kuuntelun voi aloittaa nopeasti.


Musiikin helppo hallinta Tyylikästä levysoitinta on helppo hallita yksivaiheisella automaattisella toistolla. Voit uppoutua suosikkimusiikkiisi hetkessä.


Yksivaiheinen automaattinen toisto Yksivaiheisen automaattitoiston ansiosta levysoitin laskee äänivarren automaattisesti ja alkaa toistaa musiikkia pariliitetystä BLUETOOTH®-laitteesta ilman viiveitä. Kun levy päättyy, äänivarsi palautuu automaattisesti alkuasentoon.


Ota enemmän irti musiikistasi Haluatko saada kaiken irti vinyylistä? Säädä vahvistuskytkimellä äänenvoimakkuutta levyn mukaan ja kuule vääristymätön ääni. Levysoittimen taidolla valmistettujen osien ja saumattoman muotoilun ansiosta koet vinyylin lämpimän ja soljuvan äänen, kuuntelitpa jazzia, klassisia konsertteja tai hiphop- tai pop-kappaleita.


Uusi alumiininen äänivarsi tuottaa upean äänen Uudenlainen kestävä alumiininen äänivarsi tuottaa entistä vakaamman, täyteläisemmän ja selkeämmän äänen sekä vaikuttavamman basson.


Paksu pölysuojus tuottaa virheettömän äänentoiston Paksu pölysuojus vaimentaa kaiutinten äänenpaineen. Näin kaiuttimien äänentoisto on vakaa ja vääristymiä on vähemmän. Suojuksen voi myös poistaa tarvittaessa.


Vakaa alumiininen levylautanen Levysoittimessa on hihnamekanismi ja alumiininen painevalettu levylautanen. Kestävä mutta kevyt levylautanen pysyy vakaana pyöriessään ja toistaa musiikin entistä selkeämmin.


Näyttää yhtä hienolta kuin kuulostaa Tyylikäs ja hillitty levysoitin sopii saumattomasti niin makuuhuoneeseen kuin olohuoneeseenkin ja luo kotiin vinyylin tunnelmaa.


Tyylikäs vinyyli Levysoittimen tyylikäs ja miellyttävä viimeistely täydentävät saumattoman musiikkielämyksen.


Mukautuu valintojen mukaan Olisiko klassikkosinglen aika? Levysoittimessa on siististi piilossa 45 rpm -sovitin, jonka voi ottaa esille tarvittaessa. 

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Nimellisteho (W) 0
Langaton subwoofer Ei
Väri Musta
Bluetooth Kyllä
WIFI Ei
Kaukosäädin Ei
Tyyppi Levysoitin
Tuotekoodi PSLX310BT
Korkeus (mm) 108
Leveys (mm) 430
Syvyys (mm) 367
Paino (kg) 3.5
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4548736091948
Tuotenumero 118881
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...