TADO TAD103590 ILMALÄMPÖPUMPUN ETÄOHJAIN

TADO TAD103590 ILMALÄMPÖPUMPUN ETÄOHJAIN

Valkoinen
Verkkokaupan varastossa
Arvioitu toimitusaika 4-8 arkipäivää.

Etäohjain ilmalämpöpumpun ohjaamiseen

Tado-sovelluksessa useita erilaisia toimintoja

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / TADO TAD103590 ILMALÄMPÖPUMPUN ETÄOHJAIN

Ilmalämpöpumpun etäohjain

Tado TAD103590 on älykäs tapa ohjata ilmalämpöpumppua mukavan kotiympäristön varmistamiseksi ja samalla alentaa energiakustannuksiasi. Voit aina nauttia täydellisestä huonelämpötilasta.


Älykkäitä ohjausta

Kaikkia asetuksia ohjataan Tadon sovelluksessa, jossa on runsaasti erilaisia toimintoja. Voit esimerkiksi valita, että toimiston lämpötila on yöllä alhaisempi kuin päivällä.


Sisäilman monitorointi

Tado mittaa jatkuvasti sisäilmaa, kuten lämpöä ja kosteutta. Sovelluksen kautta näet lämpötila- ja kosteusprofiilit, jäähdytyksen ja lämmityksen käytön, milloin ikkunat olivat auki ja kuinka paljon energiaa olet säästänyt käyttämällä Tado-laitteitasi.


Helppo ohjata myös etäohjaimen kautta

Jos et jostain syystä pääse käsiksi puhelimeesi, voit tehdä asetukset suoraan Tado etäohjaimen kautta. Näyttö ei näytä mitään normaalitilassa, mutta jos napsautat sitä, lämpötila tulee näkyviin ja voit asettaa sen aivan kuten sovelluksessa.


Helppo asentaa

Tado ilmalämpöpumpun etäohjain muodostaa yhteyden kotiverkkoosi langattomasti. Se voidaan kiinnittää seinälle tai asettaa pöydälle.

Tekniset Tiedot

Tyyppi Ilmalämpöpumpun etäohjain
Tuotekoodi TAD103590
Korkeus (mm) 100
Leveys (mm) 100
Syvyys (mm) 15
Paino (kg) 0.4
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4260328611630
Tuotenumero 113409
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...