MIELE G7155SCVI XXL ASTIANPESUKONE

Kalustepeitteinen XXL -malli, Äänitaso 44dB
Katso arvostelut
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

Ääni 44 dB

Kolmas koritaso aterimille

Sisävalo

Automaattinen luukun avaus

58 minuutin pesu A-pesutuloksella

XXL sisätila ja korkeus

Vaatii kalusteoven

Kuljetus alk. 29,90 €
Tarvitsetko apua asennuksessa? Joutaako vanha laitteesi kierrätykseen? Toimitustavan sekä lisäpalvelut voit valita kassalla. Lue lisää

Kuvaus / MIELE G7155SCVI XXL ASTIANPESUKONE

3D MultiFlex -taso

Olemme parantaneet aterintasoa, joten siihen voi nyt myös sijoittaa jopa pieniä astioita, kuten espressokuppeja. 3D MultiFlex-tasossa on matalampi keskiosa ja kaksi sivuosaa. Vasemmanpuoleinen osa voidaan työntää oikealle luomaan tila korkeille viinilaseille yläkorissa. Oikeanpuoleisen osan syvyyttä voidaan säätää helposti antamaan tilaa suurille aterimille ja pienille kupeille, kulhoille tai lautasille.


SensorDry

Älykäs SensorDry mukauttaa ohjelman, mikä takaa erinomaiset kuivaustulokset sekä ehkäisee keittokalusteiden vahingoittumisen. Anturi tarkastaa täytön ja mittaa pesutilan ja huoneen lämpötilan. Ohjelmaa mukautetaan vastaavasti, esim. muokkaamalla loppuhuuhtelulämpötilaa. Tavoite: Ehkäistä kosteuden tiivistymistä kaappeihin ja vähentää energiankulutusta ja käyntiaikaa tinkimättä koskaan tasalaatuisesta kuivauksesta.


FlexLine-korit

Tulet hämmästymään, miten monta eri vaihtoehtoa on astioiden ja ruokailuvälineiden sijoittamiseen. Korit voidaan vetää turvallisesti ulos mistä tahansa kulmasta todella tyylikkään kahvan ansiosta. Kupit pysyvät turvallisesti FlexCare-kuppitelineen liukumattomalla pinnalla. Kulhot sopivat hyvin jaetulle ja käännettävälle piikkiriville. Entä arvokkaat viinilasisi? FlexCare-lasipidikkeessä olevat silikonipehmusteet pitävät niistä hyvää huolta.


Brilliant GlassCare-lasinhoitotoiminto

Brilliant FlexCare pesee lasit hellävaraisesti. Hienopesuohjelma puhdistaa vain 45 °C:en lämpötilassa. FlexCare-lasipidikkeen pehmeä silikonityynyvaimennus pitää viinilasit paikoillaan hellävaraisesti ja varmasti. Patentoitu AutoOpen -kuivaus avaa koneen luukun automaattisesti pesuohjelman päätyttyä. Lasit ovat kuivia, käsinkiillotus on tapeetonta – ja täydelliset puhdistustuotteet, joissa on laseja suojaava koostumus, tarjoavat parhaan hoidon.


ComfortClose -mekanismi

Koe, kuinka helposti Miele-astianpesukoneen luukku avautuu ja sulkeutuu. Luukku pysyy halutussa asennossa.


MultiLingua

Laitteesi pystyy näyttämään tietoja ja vinkkejä useilla kielillä, jotta ymmärrät helposti kaiken. Valitse vain kieli kielivalikosta. Lippu opastaa. Näin löydät päämääräsi – vaikka et ymmärtäisitkään senhetkistä valittua kieltä.


Alhaisimmat melutasot

Nauti rauhasta ja hiljaisuudesta: Astianpesukoneemme toimivat hiljaisella äänitasolla alkaen vain 41 dB(A):stä1 – huomattavasti hiljaisempi kuin normaali keskustelu. Ei tietenkään ole mitään syytä tinkiä täydellisistä tuloksista, joihin olet tottunut.


QuickPowerWash

Lyömätön yhdistelmä: QuickPowerWash-ohjelma ja täydellisesti räätälöidyt UltraTabs-pesuainetabletit puhdistavat ja kuivaavat normaalilikaiset astiat parhaalla mahdollisella tavalla 58 minuutissa. Erikoistablettien liukeneminen kestää vain 2–3 minuuttia. Näin puhdistusteho alkaa heti pesuohjelman käynnistyttyä. Tulos: puhdistusteholuokka A.


ExtraDry

Taatusti kuivaa: Kiitos pidennetyn kuivausvaiheen ja loppuhuuhtelun korkeamman lämpötilan, kaikki astiat, myös lasit ja muoviastiat, kuivuvat täydellisesti.


EcoPower-teknologia

Vedenkulutus pienenee ECO-ohjelmassa 8,9 litraan. Tämä tarkoittaa myös sitä, että veden lämmittämiseen tarvitaan vähemmän energiaa ja voit hyötyä energiatehokkaasta astianpesukoneesta. Vedensäästöt saavutetaan syöttöjärjestelmän älykkäällä suunnittelulla ja uudella tehokkaalla suodatinjärjestelmällä. Lisäeristys vähentää lämpöhäviöitä ja näin ollen veden lämmitykseen tarvittavaa energiamäärää.


Puhdasvesijärjestelmäinen astianpesukone

Miele astianpesukoneet käyttävät vain puhdasta vettä ja voivat automaattiohjelmalla kuluttaa ainoastaan 6 l vettä - paljon vähemmän, kuin mitä mahtuu keittiön pesualtaaseen. Tällä ominaisuudella Miele on vähentänyt vedenkulutusta 85 % viimeisten 30 vuoden aikana. Myös sähkönkulutusta on pudotettu kaikkien aikojen pohjalukemiin: ECO-ohjelmalla Miele-astianpesukoneet kuluttavat sähköä ainoastaan 0,67 kWh.


Vajaatäyttö

Voit käyttää astianpesukonetta puhtaalla omallatunnolla, vaikka se ei ole täynnä: Lähes kaikissa pesuohjelmissa astianpesukone mittaa, kuinka monta astiaa pesutilassa on ja sovittaa veden kulutuksen täsmällisesti sen mukaan. Automaattisen täytön tunnistuksen ansiosta ei enää tarvitse odottaa, että astianpesukone on täynnä.


EcoFeedback

Haluatko suojella ympäristöä astioita pestessäsi? Astianpesukoneemme tekevät siitä sinulle helppoa: Heti, kun valitset ohjelman, näyttö kertoo kuinka paljon vettä ja sähköä se todennäköisesti kuluttaa. EcoFeedbackin avulla voit valita ympäristöystävällisimmän vaihtoehdon. Pesuohjelman päätyttyä voit tarkistaa todelliset kulutusarvot.


Kuumavesiliitäntä

Kaikki Miele-astianpesukoneet voidaan liittää lämminvesiliitäntään, jonka lämpötila on korkeintaan 60 °C. Tämä vähentää sähkönkulutusta hienopesuohjelmassa jopa 50 % ja pesuaikoja jopa 10 %. Astianpesukoneen sähkönkulutus pienenee ECO-ohjelmassa jopa 0,45 kWh. 

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Tyyppi Astianpesukone 60 cm
Tuotekoodi G7155SCVI
Energialuokka C
Äänitaso (dB) 44
Väri Integroitava
Etupaneeli Integroitava
Vaatii kalusteoven Kyllä
Sijoitustapa Kalusteisiin sijoitettava
Pesutasojen lukumäärä 3
Astiastojen lukumäärä 14
Erillinen aterintaso Kyllä
Sisävalaistus Ei
Automaattinen luukun avaus Kyllä
Hiiliharjaton moottori Kyllä
Automaattiannostelu Ei
Vesiturva (Aquastop) Kyllä
WIFI Ei
Pesualtaan materiaali Teräs
Säädettävä korkeus Kyllä
Korkeus min. (mm) 845
Korkeus max. (mm) 910
Leveys (mm) 598
Syvyys (mm) 570
Paino (kg) 48
Valmistusmaa Saksa
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4002516103028

Liitteet

document-download
Käyttöohje
document-download
Energiamerkintä
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...