NETATMO OVITUNNISTIMET, 3 KPL

check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

Älykkäät Avautumisen Tunnistimet antavat hälytyksen jo ennen murtoa. Tunnistimet havaitsevat kaikki liikkeet tai värähtelyt, jotka osoittavat, että joku yrittää avata väkisin ovea tai ikkunaa.

Kuvaus / NETATMO OVITUNNISTIMET, 3 KPL

Toimi ennen kuin murtovaras tunkeutuu kotiisi

Älykkäät Avautumisen Tunnistimet antavat hälytyksen jo ennen murtoa. Tiettyihin oviin ja ikkunoihin asentamasi Tunnistimet havaitsevat kaikki liikkeet tai värähtelyt, jotka osoittavat, että joku yrittää avata väkisin ovea tai ikkunaa. Ne havaitsevat myös oven tai ikkunan äkillisen avautumisen. Saat tässä tapauksessa heti hälytyksen älypuhelimeesi. Voitat näin arvokasta aikaa murtoyrityksen tapauksessa!


Voit valvoa ovien ja ikkunoiden tilaa suoraan sovelluksessa

Valvo jatkuvasti kotiasi määrittämällä sovelluksesi parametrit. Älykkäät Avautumisen Tunnistimet voivat näin antaa hälytyksen älypuhelimeesi heti, kun ovi tai ikkuna on jäänyt auki liian pitkäksi ajaksi. Lähditkö kodistasi ja epäilys hiipii mieleesi? Voit tarkistaa Tunnistimella varustetun jokaisen oven ja ikkunan tilan (auki vai kiinni) suoraan sovelluksessa.


Asenna Tunnistimet helposti

Netatmon tuotteiden mottona on älykkyys ja helppous. Avautumisen Tunnistimet eivät ole tästä poikkeus! Yksilohkoiset tiiviit Tunnistimet kiinnittyvät helposti oveen tai ikkunaan sen mallista riippumatta. Ne vaativat toimiakseen vain Älykkään Netatmo-Sisäkameran.


Hyödy kattavasta Videohälytysjärjestelmästä

Älykkäät Avautumisen Tunnistimet, Älykäs Sisäkamera ja Älykäs Netatmo-Sisäsireeni muodostavat yhdessä kattavan Älykkään Videohälytysjärjestelmän, joka suojaa kotiasi ja osaa reagoida murtotapauksessa. Voit jopa valita tietyn Tunnistimen, joka käynnistää Sireenin murtoyrityksen tapauksessa.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Tyyppi Ovi ja ikkunatunnistimet
Tuotekoodi DTG-EC
Korkeus (mm) 76
Leveys (mm) 30
Syvyys (mm) 16
Paino (kg) 0.21
EAN-koodi 3700730503181
Tuotenumero 114021
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...