TEFAL INGENIO SILPPURI

TEFAL INGENIO SILPPURI

Verkkokaupan varastossa
Varaa ja nouda
Arvioitu toimitusaika 4-8 arkipäivää
Uuden Tefal 5 Seconds -silppurin ansiosta voit valmistella ruoan nopeasti ja valmistaa entistä terveellisempiä aterioita kotona.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / TEFAL INGENIO SILPPURI

Uuden Tefal 5 Seconds -silppurin ansiosta voit valmistella ruoan nopeasti ja valmistaa entistä terveellisempiä aterioita kotona.


  • Laitteen nokkelan teknologian ansiosta silppuaminen sujuu nopeasti ja helposti.
  • Patentoitu tehostusjärjestelmä nopeuttaa silppuamista ja patentoidut itsenäiset roottoriterät tehostavat toimintaa – kaikki tämä yhdellä yksinkertaisella eleellä.
  • Erittäin kestävillä ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla terillä voi silputa mitä tahansa ruokaa, ja turvallinen lukitusjärjestelmä takaa mielenrauhan.
  • Läpinäkyvän kulhon ansiosta silpun kokoa on helppo seurata: mitä enemmän vedät, sitä pienempää silppua syntyy.
  • Kätevät ominaisuudet, kuten pehmeä ergonominen kädensija ja luistamaton pohja, tarjoavat täydellisen käyttömukavuuden.
  • Lisäksi 5 Seconds -silppurissa on tehon maksimoiva integroitu teräohjain, ja laitteen tilavuus on jopa 900 ml – voit siis valmistaa aterioita koko perheelle! 

Tekniset Tiedot

Tyyppi Silppuri
Tuotekoodi INGENIO
Korkeus (mm) 144
Leveys (mm) 137
Syvyys (mm) 137
Paino (kg) 0.46
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 3168430275591
Tuotenumero 110959
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...