APPLE MAC MINI M2 PRO 512GB -TIETOKONE

Erittäin tehokas tietokone
Tuotteella ilmainen toimitus
16GB, 512SSD, M2 PRO
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

M2 Pro vie nopeuden entistä vauhdikkaammalle tasolle – Mac minissä on nyt ensimmäistä kertaa ammattilaistason siru. Kun tähän lisätään monipuolinen porttivalikoima, käytössäsi on pöytäkone, joka taipuu mihin tahansa.

Kuvaus / APPLE MAC MINI M2 PRO 512GB -TIETOKONE

M2 Pro vie nopeuden entistä vauhdikkaammalle tasolle – Mac minissä on nyt ensimmäistä kertaa ammattilaistason siru. Kun tähän lisätään monipuolinen porttivalikoima, käytössäsi on pöytäkone, joka taipuu mihin tahansa.


Minillä sujuu kaikki.

macOS Venturan avulla tärkeimmät appisi Microsoft 365:stä Adobe Creative Cloudiin ja Zoomiin toimivat Mac minillä salaman­nopeasti. M2 Pro ‑sirulle on optimoitu jo yli 15 000 appia ja liitännäistä. Asettele Järjestäjällä appisi ja ikkunasi niin, että voit siirtyä saumattomasti tehtävästä toiseen ilman, että keskittymisesi herpaantuu. Sukella moninpeleihin SharePlaylla. Tai aloita tehtävälista iPhonellasi ja jatka sitä saumattomasti Mac minillä.


Yksityisyys ja turvallisuus

M2-sirun ja macOS Venturan ansiosta Mac minissä on alan johtavat ja luokkansa parhaat yksityisyys- ja suojaus­ominaisuudet, kuten sisäinen suojaus haittaohjelmia ja viruksia vastaan. Lisäksi uuden suku­polven Secure Enclave auttaa pitämään järjestelmäsi ja tietosi turvassa.


Thunderbolt 4

Jopa 40 Gb/s tiedonsiirto. Lataa ulkoisia laitteita ja anna niille virtaa. Laajenna työskentelytilaasi ulkoisilla näytöillä, jotka toistavat videota jopa 6K-tarkkuudella 60 Hz taajuudella Thunderbolt 4:n kautta. HDMI mahdollistaa jopa 8K-videon toistamisen.


Suunniteltu maapallon ehdoilla.

Mac mini on suunniteltu niin, että sen ympäristökuormitus on mahdol­lisimman pieni ja se tukee hiilidioksidipäästöjen nettonollatavoitettamme. Sen rungossa on esimerkiksi käytetty 100-prosenttisesti kierrätettyä alumiinia. Lisäksi olemme varmistaneet, että sen pakkauk­sessa käytetty puukuitu tulee lähes kokonaisuudessaan vastuullisesti hoidetuista metsistä.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Käyttötarkoitus Multimediakäyttö
Muistin määrä 16GB
Käyttöjärjestelmä Mac
Bluetooth Kyllä
Kosketusnäyttö Ei
LAN (kiinteä) Kyllä
Sormenjäljenlukija Ei
Taustavalaistu näppäimistö Ei
WIFI Kyllä
Väri Hopea
Tallennustilan tyyppi SSD
Tallennuskapasiteetti (GB) 512
Prosessori Apple M2
Prosessorin malli Apple M2 Pro chip with 10-core CPU and 16-core GPU
Tuotekoodi MNH73KS/A
Korkeus (mm) 35.8
Leveys (mm) 197
Syvyys (mm) 197
Paino (kg) 1.28
Valmistajan takuu (Kk) 12
EAN-koodi 194253330073
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...