Miele astianpesukoneet

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Miele astianpesukoneet

Mielen laadukkaat astianpesukoneet

Mielen laadukkailla astianpesukoneilla säästät aikaa ja vaivaa, ja saat aina kirkkaan puhtaat astiat helposti ja nopeasti älykkäillä ominaisuuksilla. Mieleltä löytyy työtason alle sijoitettavia astianpesukoneita, sekä integroitavia ja täysintegroitavia astianpesukoneita.


Miele integroitava tai perinteinen etupaneeli

Veikon valikoimasta löydät Mielen perinteisiä sekä integroitavia astianpesukoneita. Kumpi sopii sinulle paremmin on makuasia. Integroitava tai kalustepeitteinen astianpesukone voidaan sovittaa keittiön sisustukseen saumattomasti, kun taas perinteisellä etupaneelilla näkyy ohjelman tila ja muut painikkeet etupaneelissa.


Energialuokitukset - Miele tiskikoneet

Uudet EN:n asettamat energialuokitukset astui voimaan maaliskuussa 2021 ja on palattu takaisin yksinkertaisempaan A-G asteikkoon, missä A-luokan tuotteet ovat energiatehokkaimipia ja G-luokan tuotteet vähiten energiatehokkaita. Energialuokitus kannattaa siis huomioida astianpesukonetta valitessa sillä pitkällä tähtäimellä tämä vaikuttaa kokonaiskustannuksiin. Lue lisää energimerkinnöistä tästä.


Asennus ja kotiinkuljetus

Tilaa astianpesukone netistä kotiinkuljetuksella ja asennuksella. Osalle tuotteistamme on saatavilla asennuspalvelu ja kotiinkuljetuspalvelu suoraan verkkokaupastamme, asennuksen takuu on 3kk ja saatavuus näkyy tuotteen sivulla. Lue lisää Veikon asennus- ja kotiinkuljetus palvelusta tästä.


Muut Mielen kodinkoneet

Katso kaikki Mielen tuotteet täältä. Veikon valikoimasta löydät Mielen muita tuotteita kuten jääkaapit ja pakastimet, pyykinpesukoneet ja kuivaajat, lattialiedet, uunit ja tasot, ja muut pienkoneet ruoanlaittoon ja siivoamiseen.