Bosch ilmalämpöpumput

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Bosch ilmalämpöpumput

Boschin tehokkaat ja laadukkaat ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu on tehokas ratkaisu kodin tai vapaa-ajan asunnon viilentämiseen ja lämmittämiseen. Bosch Climate Class-sarjan ilmalämpöpumpuilla lämmität ja viilennät kotisi vaivatta. Uudet ekologiset Bosch ilmalämpöpumput ovat energiatehokas valinta, jolla vähennät sekä lämmityskustannuksia että hiilijalanjälkeäsi saaden samalla puhtaan terveellisen ja miellyttävän sisäilman vuoden jokaisena päivänä. Kesämökille tai kotiin, löydät tehokkaan ilmalämpöpumpun kaiken kokoiseen tilaan.


Älykäs Bosch ilmalämpöpumppu

Sisäänrakennetulla WiFi-etäohjauksella lämpöpumppu on helposti ohjattavissa puhelinsovelluksella. Voit esimerkiksi käynnistää lämpöpumpun mökille lähdettäessä, ja saavut valmiiksi lämmitetylle kesänviettopaikalle. Smart Eye toiminto on osoitus Boschin innovatiivisuudesta. Toiminnon infrapunavalo havaitsee tilassa olevat ihmiset ja säätää puhalluksen sekä lämpötilan olosuhteiden mukaan.


Energialuokitukset - Boschin ilmalämpöpumput

Uudet EN:n asettamat energialuokitukset astui voimaan maaliskuussa 2021 ja on palattu takaisin yksinkertaisempaan A-G asteikkoon, missä A-luokan tuotteet ovat energiatehokkaimipia ja G-luokan tuotteet vähiten energiatehokkaita. Energialuokitus kannattaa siis huomioida astianpesukonetta valitessa sillä pitkällä tähtäimellä tämä vaikuttaa kokonaiskustannuksiin. Lue lisää energimerkinnöistä tästä.


Ilmalämpöpumpun asennus ja kotiinkuljetus

Me asennamme ilmalämpöpumpun edullisesti ja nopeasti. Sinun ei tarvitse perehtyä asennusohjeisiin ja hommata tarvittavia työkaluja. Sitä paitsi, työ tulee tehtyä kerralla kunnolla. Etsi lähin veikko. Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja.


Muut Boschin kodinkoneet

Katso kaikki Boschin tuotteet täältä. Veikon valikoimasta löydät Boschin muita tuotteita kuten jääkaapit ja pakastimet, pyykinpesukoneet ja kuivaajat, lattialiedet, uunit ja tasot, mikroaaltouunit, ilmalämpöpumput ja muut pienkoneet ruoanlaittoon ja siivoamiseen.