Elä parasta elämääsi Panasonic-kodinteknologian avulla!

Panasonic työskentelee joka päivä rikastaakseen ihmisten elämää ja auttaakseen viemään yhteiskuntaa eteenpäin. Ja he ovat edelleen yhtä sitoutuneita kuin aina etsimään uusia tapoja täyttää tämä tehtävä. Kodinkoneilla ja elektroniikalla, jotka takaavat ihmisten, yhteiskunnan ja planeettamme hyvinvoinnin, aina televisioista hifi-järjestelmiin ja radioihin sekä mikroaaltouuneihin.

Tutustu Panasonicin elektroniikkaan!

Panasonic-televisiotPanasonic-televisiot

Panasonic-televisiot

Suuremmat kuvat, enemmän huvia Panasonic televisioilla jopa 4K HDR -laatuisena. Panasonicin ainutlaatuisen korkealaatuisella kuvalla voit nauttia rakastamastasi sisällöstä täysin siemauksin ja saat rikkaan ja mukaansatempaavan kokemuksen, jonka haluat jakaa perheesi ja rakkaittesi kanssa. Android TV:n valtavalla sovellusvalikoimalla sisältökään ei koskaan lopu kesken vaan saat kaiken Netflixistä, Amazon Primeen, HBO:hon, ja kotimaisiin suosikkeihin kuten Ruutu ja Yle Areena.

Panasonic-mikrohifijärjestelmätPanasonic-mikrohifijärjestelmät

Panasonicin hifi-laitteet

Saadaksesi parhaan äänenlaadun nykypäivän Hi-Res-ääniformaateista, sinun on käytettävä parasta laatua olevia komponentteja ja laitteita. Panasonicin hifi-järjestelmät on rakennettu tehokkaista osista ja hienostuneista materiaaleista sisältä ja ulkoa tuottamaan poikkeuksellista Hi-Res-musiikkia. Sisäänrakennettu Chromecast, AirPlay 2 ja Bluetooth, tarkoittavat, että kuuntelet helposti kaikkia suosikkistriimauspalvelujasi ja tietysti Panasonic soittaa myös lempi CD-levysi.

Panasonic-radiotPanasonic-radiot

Panasonic-radiot

Panasonicin FM/AM-radiot tehokkailla kaiuttimilla ja täyteläisellä äänellä herättävät musiikin henkiin. Integroitujen kantokahvojen, tyylikkään kompaktin muotoilun ja paristojen käyttömahdollisuuden ansiosta nämä radiot ovat yhtä hyödyllisiä sisällä kotona tai menossa ulkona. Voimakas, täyteläinen ääni tekee niistä täydellisen kumppanin puutarhaan, keittiöön tai opiskeluun. Monet niistä tukevat FM-radiota, CD-levyjä, sekä Bluetooth- ja USB-toistoa, eli suosikkimusiikkisi ei lopu koskaan kesken.

Panasonic-mikroaaltouunitPanasonic-mikroaaltouunit

Panasonic-mikroaaltouunit

Hienostuneen tyylikkäiden Panasonic-mikroaaltouunien muotoilu käyttää tasaisia ​​pintoja, tarkkoja yksityiskohtia, pienempiä elementtejä sekä symmetriaa harmonisoituakseen minkä tahansa tyylikkään sisustuksen kanssa. Niiden suuri, jopa 32 litran kapasiteetti ja 1000 watin mikroaaltoteho antavat sinulle runsaasti tilaa ja käytettävyyttä sekä perusruoanlaittoon että kokeiluun, kun taas grilli, sulatus ja älykkäät automaattitoiminnot tuovat keittiöösi entistä enemmän joustavuutta.

Panasonic-parranajokoneet

Tervetuloa äärimmäiseen parranajokokemukseesi Panasonicin parranajokoneilla. Jopa 6 edistyksellistä japanilaista terää varmistavat tehokkaan parranajon kaikille partatyypeille ja tehokkaat moottorit sekä parta-anturit tekevät parranajostasi persoonallisen. Näin estetään ihoärsytys ja varmistetaan tasainen ajotulos sekä pidetään sänkesi täydellisen muotoiltuna. Lisäksi Panasonic-parranajokoneiden tyylikäs mattarunko sopii siististi käteesi ja sulautuu mihin tahansa pesuhuoneeseen.

Tutustu ainutlaatuiseen Panasonic-teknologiaan!

Panasonic OLED-televisiot herättävät kuvan ja äänen uuteen eloon!

Nouse kotiviihteen uudelle tasolle Panasonicin lippulaivatason OLED-televisiolla. Elokuvamaailman ammattilaisten kanssa luoduissa 4K OLED -televisioissa on henkeäsalpaavan hämmästyttävä kuvanlaatu, joilla astut sisään elokuviin, ensiluokkaiseen televisioviihteeseen sekä urheiluun ja pelaamiseen. Unohtamatta tietenkään 3D Surround Sound ääntä ja HDMI 2.1 peliliitäntää. Panasonic-teknologiat on suunniteltu liikuttamaan ja innostamaan – muuttamaan arkipäiväsi elokuvaksi!

Level uppaa pelikokemuksesi Panasonicin puettavalla pelikaiuttimella!

Level uppaa pelikokemuksesi mukaansatempaavalla 3D-äänellä 4-kanavaisilla kaiuttimilla. Panasonic GN01 on alan ensimmäinen kaulatyyppinen 4-kanavainen surround-kaiutin mukavaan ja jännittävään pelaamiseen. Se tarjoaa luonnollisen, realistisen tilaäänen, aivan kuin käyttäjä olisi pelin keskipisteessä. Kolme peliäänitilaa kehitettiin yhdessä SQUARE ENIXin FINAL FANTASY® XIV Online -äänitiimin kanssa.

Panasonic Alexa mikroaaltouuni - Ohjaa mikroa äänellä!

Panasonic Smart Inverter -mikroaaltouuni toimii Alexan kanssa ja tekee juuri oikeiden asetusten säätämisestä haluaamaasi ruokaa varten helppoa kuin tanssi. Alexa ymmärtää 100 komentoa mikroaaltouunin käyttämiseen käyttämällä Amazon Echo-laitetta tai Alexa-sovellusta, mikä mahdollistaa kätevän handsfree-käytön äänikomennoilla. Mikroaaltouunin säätöjen asettaminen on yhtä helppoa kuin kysyä: "Alexa, reheat one cup of coffee".