SAMSUNG RS67A8511B1/EF SIDE BY SIDE

SAMSUNG RS67A8511B1/EF SIDE BY SIDE

MUSTA
Verkkokaupan varastossa
Varaa ja nouda
Arvioitu toimitusaika 4-8 arkipäivää

Ääni 36 dB

Automaattinen sulatus

Vesiautomaatti

Jääpala-automaatti

Inverter-kompressori 10-vuoden takuulla

Korkeus 178 cm

Leveys 91,2 cm

Syvyys 71,6 cm


Ei kiinteää vesiliitäntää

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / SAMSUNG RS67A8511B1/EF SIDE BY SIDE

Pidä ruoka tuoreena pidempään

Twin Cooling Plus™ -toiminto ylläpitää oikeaa lämpötilaa ja kosteutta jääkaapissa ja pakastimessa kahden toisistaan riippumattoman viilennysjärjestelmän avulla. Erillisten viilennysjärjestelmien ansiosta jääkaapin sisäilma ei ole kuivu liikaa, jolloin elintarvikkeet pysyvät tuoreina pidempään. Järjestelmä estää elintarvikkeiden makujen ja hajujen leviämisen pakastimen ja jääkaapin välillä. Sopivan kosteuspitoisuuden ansiosta hedelmät ja vihannekset pysyvät tuoreina.


Paljon tilaa

Jääkaapissa on tilava sisäosa. SpaceMax-teknologian ansiosta jääkaapin seinät on saatu ohuemmiksi, jolloin jääkaapin sisäosille jää enemmän tilaa. Viikon ruokaostoksille on runsaasti tilaa ja elintarvikkeet on helppo pitää järjestyksessä, jolloin löydät heti sen mitä tarvitset.


Harmoninen ja tyylikäs design

Anna keittiöllesi tyylikäs ja moderni ilme. Jääpakastinkaapin tyylikäs ulkoasu sopii täydellisesti muiden kodinkoneiden ja keittiön kaappien kanssa, antaen keittiöllesi saumattoman yleisilmeen. Jääpakastinkaapin minimalistisessa designissa on sileät ovet, upotetut kahvat, litteä viiniteline ja harmaat laatikot. 


Jääpalakone ovessa

Oveen upotetulla jääpalakoneella säästät hyllytilaa ruoalle. Jääpalakone tuottaa ja säilyttää runsaasti jäätä säiliössään, jolloin se ei vie tilaa hyllyiltä. Läpinäkyvästä säiliöstä näet helposti kuinka paljon jääpaloja on jäljellä.


Ei vesiliitäntää

Non-plumbing -järjestelmän ansiosta on käytettävissäsi vesiautomaatti, mutta et tarvitse erillistä vesiliitäntää. Jääpakastinkaapilla on suuri, BPA-vapaa 4,5 litrainen vesitankki, josta oven vesiautomaatti ja jääpalakone saavat vetensä. 


Vähemmän melua ja energiankäyttöä

Nauti vähemmästä melusta ja paremmasta energiatehokkuudesta. Toisin kuin perinteiset kompressorit, jääpakastinkaapin digitaalinen invertterikompressori säätää automaattisesti toimintaansa viilennystarpeen mukaisesti. Jääpakastinkaappi on siis erittäin hiljainen ja äänitaso on ainoastaan 37 dB. Nykyaikaiset energiavaatimukset täyttyvät ja rahasi säästyvät.


Alhainen lämpötilavaihtelu ylläpitää ruoan säilyvyyttä paremmin

Sisäänrakennettu Precise Chef Cooling™ -teknologia on luotu vähentämään lämpötilavaihteluja jääkaapissa. Lämpötilan pysyessä tasaisena elintarvikkeiden säilyvyys paranee. Precise Chef Cooling™ -teknologia on niin kehittynyttä, että se pystyy säilyttämään lämpötilan jopa ±0,5 °C tarkkuudella. 


Enemmän tilaa elintarvikkeille

Hanki enemmän tilaa tinkimättä suorituskyvystä. Toisin kuin perinteisissä järjestelmissä, jääpakastinkaapin jäähdytysventtiili on täysin litteä, mikä minimoi vaikeasti käytettävän tilan ja antaa lisää tilaa elintarvikkeille. Kaapin jäähdytystoiminto on litteästä venttiilistä huolimatta yhtä tehokas, joten ruoka pysyy tuoreena ja viileänä.


Nopea jäähdytys ja jäädytys

Aktivoimalla Power Cool - tai Power Freeze -toiminnon, jääpakastinkaappi puhaltaa erittäin kylmää ilmaa kaappiin jäähdyttäen tai jäädyttäen sen nopeasti.


Helppokäyttöiset säätimet

Nauti elegantista mutta yksinkertaisesta asetusten säätämisestä. Helposti saavutettava säätöpaneeli istuu minimaaliseen designiin täydellisesti sulautumalla sisäosiin. Säätöpaneeli on asetettu korkeudelle, jolla sitä on helppo käyttää myös esimerkiksi pyörätuolista. 


Ei kiinteää vesiliitäntää

Tekniset Tiedot

Tyyppi Jääpakastinkaappi
Tuotekoodi RS67A8511B1/EF
Energialuokka E
Äänitaso (dB) 36
Väri Musta
Kiintea vesiliitäntä Ei
Vesiautomaatti Kyllä
Jääpala-automaatti Kyllä
Automaattinen sulatus Kyllä
0 °C -tila Kyllä
Lämpötilan näyttö Kyllä
Pulloteline Ei
WIFI Ei
Säätöjalat Kyllä
Siirtopyörät Kyllä
Jääkaapin tilavuus (l) 409
Pakastimen tilavuus (l) 225
Pakastusteho (kg/24h) 15
Korkeus (mm) 1780
Leveys (mm) 912
Syvyys (mm) 716
Paino (kg) 118
Valmistusmaa Puola
Valmistajan takuu (Kk) 24
Takuun lisätiedot 20 vuoden kompressoritakuu
EAN-koodi 8806094623819
Tuotenumero 118204

Liitteet

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...