PHILIPS HUE OUTDOOR SENSORI

PHILIPS HUE OUTDOOR SENSORI
Musta
Katso arvostelut
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

Liiketunnistinsensori

Suojausluokka IP54

Paristokäyttöinen ja langaton

Kuvaus / PHILIPS HUE OUTDOOR SENSORI

Philips Hue Outdoor sensori

Ohjaa ulkovalojasi automaattisesti Philips Hue -ulkoanturin avulla. Aseta paristokäyttöinen langaton anturi minne tahansa kotona. Kun kävelet ohi, valot syttyvät.


Pelottele kutsumattomat vieraat

Laajan kantaman ansiosta ulkoanturi havaitsee kaikki liikkeet talon lähellä. Se sytyttää ulkovalaistuksen ja paljastaa kutsumattomat vieraat. Voit asettaa sisävalaistuksen syttymään, jolloin näyttää siltä, ​​että olet kotona, vaikka et olisikaan.


Sytyttää automaattisesti halutun valaistuksen

Ulkoanturi kytkee Philips Hue -valonlähteet päälle automaattisesti, kun joku kävelee ohitse sekä ulkona että sisällä. Yhdistämällä anturin Bridge-laitteeseen Philips Hue -sovelluksen kautta voit valita, mitkä valonlähteet syttyy, jopa talon sisällä. Voit valita myös aktivoivan valoasetuksen, jolloin valaistus syttyy vain, kun ulkona on pimeää. Näin saat energiaa säästettyä helposti.


Philips Hue Bridge

Kun yhdistät Philips Hue -valonlähteesi Bridge-laitteeseen, voit ohjata valaistusta matkapuhelimellasi tai tablet-laitteellasi Philips Hue -sovelluksen kautta. Voit myös kytkeä päälle, sammuttaa ja himmentää Philips Hue -valonlähteitä Philips Hue -himmenninkytkimellä.


Kestää kaikki sääolosuhteet

Philips Hue Outdoor -sensori on suunniteltu erityisesti ulkokäyttöön, ja se on läpikäynyt tiukat suorituskykytestit. Se on merkitty IP54:llä, mikä tarkoittaa, että se on suojattu vesiroiskeilta joka suunnasta. Tuote kestää kovaa sadetta ja muita sääolosuhteita.


Helppo asentaa

Ulkoanturi on helppo asentaa ja se on täysin langaton – et tarvitse sähköasentajaa sen asentamiseen. Pura vain sensori pakkauksesta, yhdistä se sovellukseen ja asenna se minne haluat. Philips Hue -sovelluksella määrität anturin ja asetat päivänvalo- ja liikeherkkyyden.


Aseta se haluamallasi tavalla

Pakkaus sisältää erilaisia ​​asennusosia, jotta se voidaan asentaa tasaiselle seinälle tai seinän sisä- tai ulkonurkkaan. Voit myös asentaa sen pylvääseen tai ränniin.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Lampunkanta Integroitu LED
Valonlähteiden lukumäärä (kpl) 1
IP-luokitus IP54
Väri Musta
Tyyppi Sensori
Tuotekoodi PhilipsHueOutdoor
Korkeus (mm) 160
Leveys (mm) 150
Syvyys (mm) 70
Paino (kg) 0.2
Valmistajan takuu (Kk) 12
EAN-koodi 8719514342262
Tuotenumero 117676
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...