EPSON EXPRESSION XP-3205B MONITOIMITULOSTIN

-44%
Alennus %
A4
Katso arvostelut
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

Arvostele ostamasi Epson monitoimitulostin, ja saat ILMAISEN paketin Epson Premium Glossy Photo valokuvapaperia, joka sisältää 80 arkkia (arvo 24,90€)! Kampanja voimassa 22.4. - 8.6. välisenä aikana.


Säästä aikaa, rahaa ja tilaa tällä kompaktilla monitoimitulostimella, jossa on erilliset mustekasetit, mobiilitulostus sekä kaksipuolinen tulostus A4-koossa.

Kuvaus / EPSON EXPRESSION XP-3205B MONITOIMITULOSTIN

Arvostele ostamasi Epson monitoimitulostin, ja saat ILMAISEN paketin Epson Premium Glossy Photo valokuvapaperia, joka sisältää 80 arkkia (arvo 24,90€)! Kampanja voimassa 22.4. - 8.6. välisenä aikana.


Säästä aikaa, rahaa ja tilaa tällä kompaktilla monitoimitulostimella, jossa on erilliset mustekasetit, mobiilitulostus sekä kaksipuolinen tulostus A4-koossa. XP-3205B on varma valinta, kun etsit edullista, tyylikästä ja helppokäyttöistä tulostinta. Se on myös kompakti, tuottaa selkeitä ja eloisia tulosteita sekä pystyy tulostamaan mobiililaitteista Wi-Fi-, Wi-Fi Direct- ja Apple AirPrint** -yhteyksien sekä Epsonin yhteensopivien sovellusten* avulla.


Tämä edullinen malli hyödyntää käytettävissä olevan tilan tehokkaasti, sillä siinä on tulostus, skannaus sekä kopiointi yhdessä laitteessa.


XP-3205B:n useat tarpeelliset ja helppokäyttöiset toiminnot tekevät siitä erittäin joustavan. Wi-Fi-yhteys mahdollistaa langattoman tulostuksen ja skannauksen, ja Wi-Fi Direct yhteyden ansiosta tulostus onnistuu myös ilman langatonta verkkoyhteyttä. Kopiointi ja tulostus onnistuvat helposti ilman tietokonetta 3,7 cm:n LCD-näytön ansiosta, ja kaksipuolinen tulostus vähentää käytettävän paperin määrää.


Voit tulostaa, skannata ja paljon muuta suoraan puhelimestasi tai tabletiltasi Epson Smart Panel -sovelluksella1. Lisäksi Epson Creative Print -sovelluksen ansiosta voit tulostaa valokuvia suoraan Facebookista, luoda onnittelukortteja ja paljon muuta.


Epsonin neljän värin Ananas 604 -mustesarja tarjoaa luotettavat ja kirkkaat tulosteet pienillä kustannuksilla. Sen lisäksi voit vähentää tulostuskustannuksiasi edullisilla erillisillä mustekaseteilla, jotka ovat saatavilla vakio- ja XL-kokoisina.


  • Tulosta, kopioi ja skannaa
  • 3,7 cm värinäyttö helpottaa käyttöä
  • Kaksipuolinen A4-tulostus
  • Helppo mobiilitulostus
  • Tulosta helposti älypuhelimesta tai tabletilta*
  • Erilliset mustekasetit säästävät rahaa, sillä vaihdat vain loppuun käytetyn värin
  • Wi-Fi ja Wi-Fi Direct* 1. Mobiilitulostusratkaisuja varten tarvitaan langaton ja/tai Internet-yhteys tulostimeen. Katso lista Epson Connect yhteensopivista tulostimista, laitteista ja sovelluksista sekä ohjeet eri yhdistämistapoihin osoitteesta www.epson.eu/connect

** AirPrint mahdollistaa nopean langattoman tulostuksen iPhonesta, iPadista, iPod touchista ja Macista ilman ohjainten asentamista tai ohjelmiston lataamista.


Tulostimen käyttöönotosta on tehty todella helppoa. Seuraa vain ohjeita osoitteessa https://epson.sn/.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Tulostintyyppi Mustesuihku
Monitoimilaite Kyllä
Paperin koko A4
Mustekasetin tyyppi Muste
WIFI Kyllä
Tulostusnopeus, väri (sivua/min) 5
Tulostusnopeus, musta (sivua/min) 10
Väritulostus Kyllä
Tyyppi Monitoimitulostin
Tuotekoodi C11CK66405DE
Korkeus (mm) 170
Leveys (mm) 375
Syvyys (mm) 300
Paino (kg) 4.3
Valmistajan takuu (Kk) 12
EAN-koodi 8715946733562
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...