SMARTWARES ETÄOHJATTAVA ÄLYPISTOKE

SMARTWARES ETÄOHJATTAVA ÄLYPISTOKE
Valkoinen
Katso arvostelut
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

WiFi-yhteydellä ohjattava älypistoke

Helppo asentaa

Kuvaus / SMARTWARES ETÄOHJATTAVA ÄLYPISTOKE

Ohjaa valoja ja laitteita etänä sovelluksella tai ääniohjauksella

Tämä älykäs WiFi-älypistoke on älykkään kotisi avain. Pistokkeen avulla voit ohjata yhdistettyä laitetta HomeWizardin ilmaisella iOS- ja Android-sovelluksella. Näin voit luoda oman älykodin helposti. Ei vaikeita asennuksia tai kalliita sarjoja, tarvitset vain WiFi-yhteyden ja älypuhelimen.


Ohjaus sovelluksen kautta

Kun olet asentanut älypistokkeen, se kommunikoi kaikkien BASIC-sarjan Smartwares-sarjan langattomien 433 MHz vastaanottimien kanssa ja mahdollistaa myös niiden ohjaamisen sovelluksessa. Tällä tavalla voit sytyttää ja sammuttaa valot ja laitteesi sovelluksessa tai asettaa ajastimia kytkemään ne päälle ja pois automaattisesti kun haluat. Luo henkilökohtainen valosuunnitelma jokaiseen huoneeseen tai käytä ajastinasetuksia ja suojaa itsesi tunkeilijoilta valaisemalla talosi, vaikka et olisi kotona.


Plug & Play

Mahdollisuudet ovat rajattomat ja asennus on helppoa. Lataa Lite-sovellus HomeWizardista Google Play Storesta tai App Storesta, kytke älypistoke pistorasiaan, paina ohjausyksikön liitäntäpainiketta ja se on käyttövalmis. Nyt voit liittää laitteen ja kytkeä sen päälle ja pois sovelluksessa sohvalta, sängystä tai vaikka et ole kotona. Lisäksi SmartWaren älykodin laitteet kommunikoivat turvallisten ja häiriöttömien automaattisesti luotujen koodien avulla, joten sinun ei tarvitse huolehtia yksityisyydestäsi.


Laajenna, yhdistä ja hallitse

Luo niin paljon mukavuutta kuin haluat laajentamalla automatisoitua kotiasi uusilla tuotteilla Smartwaresin kattavasta BASIC-valikoimasta. Lisää esimerkiksi jäähdyttimen venttiili talosi lämmittämiseen tai ohjaa puutarhavalaisimia sohvalta ulkona olevilla pistorasiakytkimillä. Lisäksi älykytkin on yhteensopiva Amazon Alexan ääniohjausjärjestelmän kanssa. Voit siis jopa ohjata älykotiasi ääniohjauksella.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Tyyppi Älypistoke
Tuotekoodi Smartwares
Korkeus (mm) 200
Leveys (mm) 190
Syvyys (mm) 45
Paino (kg) 0.2
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 8711658410661
Tuotenumero 115509
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...