LOGITECH MK470 HIIRI JA NÄPPÄIMISTÖ

LANGATON
Katso arvostelut
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

Muuta tila kuin tila pelkistetyksi, moderniksi ja hiirenhiljaiseksi työtilaksi langattomalla MK470 Slim näppäimistö ja hiiri -yhdistelmällä, joka sopii täydellisesti tehokkaaseen työskentelyyn

Kuvaus / LOGITECH MK470 HIIRI JA NÄPPÄIMISTÖ

Ota tila omaksesi 

Muuta tila kuin tila pelkistetyksi, moderniksi ja hiirenhiljaiseksi langattomalla MK470 Slim -yhdistelmällä – se on ohuen ohut, pienikokoinen ja muoto edellä suunniteltu näppäimistön ja hiiren yhdistelmä, joka sopii täydellisesti tehokkaaseen työskentelyyn.


Pelkistetty. Moderni. Ohut 

MK470 Slim -yhdistelmä erottuu joukosta yksinkertaisuudellaan. Näppäimistön ja hiiren ohut profiili ja pelkistetty muotoilu ovat kuin kannanotto siistin ja siron työpöydän kokoonpanon puolesta.


Tilaa säästävä tuottavuus 

Pienikokoisessa näppäimistössä on numeronäppäimistö ja 12 FN-pikanäppäintä – saat käyttöön kaikki tarvitsemasi näppäimet. Ohut hiiri on todella helppo kantaa: sen saa kätevästi läppärilaukkuun tai taskuun kuljetuksen ajaksi.

Yhdistelmän pienempi koko takaa, että voit työskennellä hyvinkin ahtaassa tilassa ja pitää hiiren mukavasti kätesi ulottuvilla.


Sujuvaa ja mukavaa näppäimistön ja hiiren käyttöä 

Näppäimissä on matala profiili ja saksimekaniikka, joiden avulla voit kirjoittaa sujuvalla tavalla, joka muistuttaa kannettavalla tietokoneella kirjoittamista. Sileän pikkukiven muotoinen, molempikätiseen käyttöön tarkoitettu hiiri tuntuu hyvältä kummassa kädessä vain.


Hiirenhiljaista työskentelyä 

Hiljaisen näppäimistön ja laboratoriossa testatun, 90 prosenttia hiljaisemman hiiren ansiosta voit taata täyden työskentelyrauhan kaikille.


Helppokäyttöinen, luotettava langaton tekniikka 

Helppokäyttöinen plug-and-play-USB-vastaanotin muodostaa vakaan 2,4 GHz:n langattoman yhteyden 10 m:n kantamalla. Koska työpöytäsi on näin siisti ja johdoton, voit asetella laitteesi pöydälle juuri niin kuin itse haluat.


Pitempään samoilla paristoilla 

18 kuukauden hiiren ja 36 kuukauden näppäimistön paristojen keston ansiosta virran loppumisesta ei tarvitse huolehtia. Sekä hiiri että näppäimistö siirtyvät käyttämättöminä paristoja säästävään lepotilaan. 

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Väri Musta
Langaton liitäntä Kyllä
DPI 1000
Taustavalaistu näppäimistö Ei
Hiiri oikea- / vasenkätiselle Oikea/Vasen
Tyyppi Näppäimistö + hiiri
Tuotekoodi 920-009200
Korkeus (mm) 143.9
Leveys (mm) 373.5
Syvyys (mm) 26.5
Paino (kg) 0.658
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 5099206086562
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...